Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρέμες σώματος: Τα καλύτερα προϊόντα για σφριγηλή επιδερμίδα

Κρέμες σώματος: Τα καλύτερα προϊόντα για σφριγηλή επιδερμίδα

Φέτος το καλοκαίρι θα νικήσεις τη μάχη με τη χαλάρωση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το δέρμα σου ίσως έχει αρχίσει να χάνει την ελαστικότητά του. Μια εγκυμοσύνη ή απότομη απώλεια βάρους, ακόμη και η φθορά που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία και η οποία συσσωρεύεται μέσα στον χρόνο, μπορούν να επιφέρουν διάφορα επίπεδα χαλάρωσης.

Τα γονίδιά σου παίζουν επίσης τον ρόλο τους για άλλη μια φορά, ενώ το ίδιο ισχύει και για το πέρασμα του χρόνου και την φυσιολογική μείωση της παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος από τον οργανισμό σου. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η μάχη με τη χαλάρωση είναι μια μάχη χαμένη.

Πέρα από τη γυμναστική και τις ειδικές τεχνικές μασάζ κατά της χαλάρωσης, που όντως λειτουργούν, μια σειρά από εξειδικευμένα, αποτελεσματικά προϊόντα συμβάλλουν αποφασιστικά στη σύσφιξη της επιδερμίδας σου και την τόνωση της αυτοπεποίθησής σου. Την οποία, παρεμπιπτόντως, δεν θα έπρεπε να επηρεάζει μια κατάσταση απολύτως φυσιολογική και καθόλου επικίνδυνη για την υγεία σου, αλλά καμιά μας δεν έχει αγγίξει ακόμη τέτοια επίπεδα

Ορισμένες από τις καλύτερες κρέμες σώματος που δρουν κατά της χαλάρωσης, τις εντοπίσαμε σε πολύ συμφέρουσες τιμές στην τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς. Πράγμα για το οποίο χαρήκαμε διπλά, αφού χάρη στις εγγυημένα έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας, η παραγγελία σου θα προλάβει να φτάσει στην πόρτα σου πριν τις διακοπές σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, ενώ αν ξεπεράσει τα 10€, τα μεταφορικά θα περιοριστούν στα 0,99€ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 1,50€ για την υπόλοιπη χώρα.

Ιδού οι αγαπημένες μας!

Lierac Body Slim Cryoactive Concetrate 150ml

Εμπνευσμένο από την τεχνική της κρυολιπόλυσης, το συμπύκνωμα της Lierac διαθέτει ενισχυμένη τριπλή δράση που επιτυγχάνει ορατή σύσφιξη, ενώ καταπολεμά την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα μέσα σε επτά ημέρες.

Πέρα από την καφεΐνη, που πιθανότατα γνωρίζεις ότι φημίζεται για την ευεργετική της δράση σε αυτούς τους τομείς, περιέχει και τζίντζερ, δημιουργώντας ένα σύμπλοκο είκοσι φορές πιο αποτελεσματικό στη μείωση της αποθήκευσης του λίπους. Μια εβδομάδα αρκεί για να δεις εμφανή διαφορά στην όψη φλοιού πορτοκαλιού – ειδικά αν συνδυάσεις την εφαρμογή της με μασάζ στα σημεία που θα ήθελες να δεις να λειαίνονται.

Αγόρασέ τη.

Λάδι Αδυνατίσματος Elancyl Slim Design 150 ml

Η καφεΐνη κάνει ξανά την εμφάνισή της στο διφασικό έλαιο αδυνατίσματος της Elancyl, κι εμείς χαιρόμαστε που την ξαναβλέπουμε. Ειδικά όταν ενώνει τις δυνάμεις της με το έλαιο καμελίνης.

Το λαδάκι σώματος δρα σε δυο φάσεις: την υδάτινη, με τη μέγιστη συγκέντρωση συστατικών που βοηθούν στην αποτελεσματική απομάκρυνση των λιπιδίων (καφεΐνη για αποδέσμευση και κισσός για αποσυμφόρηση – σε συνδυασμό πάντα με μασάζ). Και τη δεύτερη, ελαιώδη φάση, όπου απόλυτος πρωταγωνιστής είναι το έλαιο καμελίνης με την πανίσχυρη δράση του κατά των ραγάδων. Τι άλλο να του ζητήσεις;

Αγόρασέ το.

Clarins Body Shaping Κρέμα για Σύσφιξη 200ml

Με τριπλή αποτελεσματικότητα σμίλευσης, σύσφιξης και ομορφιάς, η κρέμα σώματος της Clarins υπόσχεται να θέσει τις καμπύλες σου υπό έλεγχο.

Εκτός από την ενισχυμένη της δράση, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση του επίμονου λίπους, θα τη λατρέψεις και για την υπέροχη υφή της που αφήνει αίσθηση σχεδόν ανακουφιστική και διατηρεί το δέρμα σου λείο, ενυδατωμένο, απαλό και εύπλαστο – σχεδόν σατινέ. Περιέχει εκχύλισμα παπαρούνας, καφεΐνη και εκχύλισμα ιβίσκου, ενώ αντλεί τις απολεπιστικές της ιδιότητες από τη βεταΐνη και το παντζάρι. Θυμήσου να κάνεις μασάζ καθώς την απλώνεις και απόλαυσε το αποτέλεσμα.

Αγόρασέ τη.

Κρέμα Σύσφιξης Shiseido Advanced Body Creator 200ml

Όπου ακούς «Shisheido» ξέρεις ότι βρίσκεσαι μπροστά σε ένα πραγματικά πολυτελές προϊόν με υπέροχο άρωμα. Το τζελ σύσφιξης Advanced Body Creator δεν αποτελεί την εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα, ενώ ταυτόχρονα σε βοηθά να αφήσεις τη χαλάρωση στο παρελθόν.

Η τονωτική του φόρμουλα με το αποκλειστικό σύστημα καταπολέμησης λίπους, προσφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα μείωσης των λιπωδών κόμβων, ενώ ταυτόχρονα λειαίνει το δέρμα. Ιδανικό για το καλοκαίρι χάρη και στη δροσιστική του υφή, διαθέτει ισχυρή δράση και εναντίον της κυτταρίτιδας, ενώ ενισχύει τη σμίλευση του σώματος και αφήνει την επιδερμίδα σου πιο σφριγηλή.

Αγόρασέ το.

Somatoline Cosmetic Slimming 7 Nights Natural 400ml

Αν οι (κατά κανόνα θερμαντικές) συνθέσεις των αντικυτταριτιδικών προϊόντων σύσφιξης παραείναι έντονες για την ευαίσθητη επιδερμίδα σου, η κρέμα της Somatoline που προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα σε επτά μόνο νύχτες, ενδέχεται να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Θα την απλώσεις πριν κοιμηθείς, αφήνοντας τα κατά 95% φυσικά συστατικά της να δράσουν ανενόχλητα σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, για να δεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη, λεία και απαλή και το τοπικό πάχος να περιορίζεται ορατά μέσα σε μια εβδομάδα. Όταν συμβεί αυτό, μην εφησυχάσεις: σύμφωνα με κλινικές μετρήσεις, στις τέσσερις εβδομάδες αγωγής η αποτελεσματικότητα διπλασιάζεται. Άλλωστε, το ευχάριστο, 100% φυσικό άρωμα λεβάντας που διαθέτει, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις πριν τον ύπνο.

Αγόρασέ τη.

Natura Siberica Fresh Spa Kam-Chat-Ka Blue Nori Firming για Σύσφιξη

Από την άγρια, μαγευτική φύση της Καμτσάτκα της Σιβηρίας, απευθείας στη ρουτίνα ομορφιάς σου, η κρέμα σώματος της Natura Siberica μας υπενθυμίζει τους λόγους που λατρέψαμε τα προϊόντα της εταιρείας με την πρώτη ματιά.

Εκτός από το αδυνατιστικό αποτέλεσμα και τη σμίλευση που θα προσφέρει στο σώμα σου, θα δώσει τέλος και στη θαμπάδα της επιδερμίδας σου, αφήνοντάς τη λαμπερή, απαλή και λαχταριστή. (Όχι και τόσο) μυστικά συστατικά της, το βιολογικό εκχύλισμα ίριδας που αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, τα μέταλλα, οι βιταμίνες, οι πρωτεΐνες και τα λιπαρά οξέα που ενισχύουν τη διαδικασία αναγέννησης, αλλά και το βιολογικό εκχύλισμα τζίνσενγκ που προφυλάσσει το δέρμα σου από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και επιβραδύνει τη γήρανση.

Αγόρασέ τη.

Θα βρεις δεκάδες ακόμη προτάσεις σε συσφιγκτικές κρέμες σώματος στην τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς, για να επιλέξεις ακριβώς εκείνη που σου ταιριάζει. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, θυμήσου να προσθέσεις στο καλάθι των αγορών σου και ένα roller μασάζ, που θα βοηθήσει το προϊόν που θα διαλέξεις να εισχωρήσει καλύτερα στο δέρμα σου και θα ενεργοποιήσει τις περιοχές που έχουν εμφανίσει σημάδια χαλάρωσης.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024