Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To «BHMAGAZINO» με τα πρόσωπα και γεγονότα που σχηματίζουν το παζλ του καλοκαιριού

To «BHMAGAZINO» με τα πρόσωπα και γεγονότα που σχηματίζουν το παζλ του καλοκαιριού

Με το Βήμα της Κυριακής

Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή όπως πάντα μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τα πρόσωπα και τα γεγονότα που σχηματίζουν το παζλ του φετινού καλοκαιριού.

Ενα δύσκολο καλοκαίρι σε παγκόσμιο επίπεδο με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται όπως επίσης και οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, το περιβάλλον και ιδιαίτερα οι θάλασσες και τα δάση να κινδυνεύουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Τζο Μπάιντεν να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας του.

Υπάρχουν όμως και οι αισιόδοξες στιγμές με κάποιες ελπίδες να «φαίνονται» στον ορίζοντα για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, την τουριστική σεζόν της Ελλάδας να εξελίσσεται θεαματικά, ενώ διάσημοι stars όπως ο Ντάνιελ Κρεγκ και πολλοί άλλοι (βλέπε Ρόμπερτ ντε Νίρο) γυρίζουν εδώ πανάκριβες παραγωγές και βέβαια η ξέφρενη επιχειρηματική πορεία της APPLE με τον πολυτάλαντο Τιμ Κουκ στο τιμόνι.

Οσο για την Zendaya η οποία έχει κατακτήσει την παγκόσμια showbusiness με την παρουσία της; Είναι μία πραγματική super star που «κλέβει» την παράσταση στο εξώφυλλο του “BHMAGAZINO” με ένα εκτυφλωτικό ροζ σύνολο.

Στο “BHMAGAZINO” μπορείτε να διαβάσετε ακόμα συνεντεύξεις με κορυφαίες προσωπικότητες της αρχιτεκτονικής, της όπερας, της διανόησης, της σύγχρονης τέχνης και να γνωρίσετε τις πλέον σαγηνευτικές παραλίες στον κόσμο. Το “BHMAGAZINO” κάνει το καλοκαίρι σας ακόμα πιο συναρπαστικό, όταν ταξιδεύετε στις πολυτελείς του σελίδες…

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024