Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Σχίζας: Τι πήγε να φάει αμέσως μετά το survivor

Στάθης Σχίζας: Τι πήγε να φάει αμέσως μετά το survivor

Δε φαντάζεστε τι έφαγε ο Στάθης Σχίζας αμέσως μετά την νίκη του στο Survivor

6 μήνες μόνο με ρύζι και φακές. Άντε και κανένα πιτάκι…. Αυτό ήταν το φαγητό των συμμετεχόντων του Survivor για αρκετό καιρό. Οπότε τι πιο φυσιολογικό μόλις βγεις να πας να φας ό,τι θέλεις. Αυτό που διάλεξε όμως, ο Στάθης Σχίζας είναι απίστευτο!

Αμέσως μετά τον τελικό του Survivor 5 στο Γαλάτσι, ο Στάθης Σχίζας αφού αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ αποφάσισε να πάει… Mcdonalds.

Το Athensmagazine.gr εξασφάλισε τη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor σε κοντινό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας fast food φορώντας ακόμη τα ρούχα από το παιχνίδι.

Μαζί ήταν η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και φίλοι του Στάθη.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Στάθη Σχίζα ως μεγάλο νικητή, ήταν εμφανές από την αντίδραση του πως δεν το περίμενε  καθώς το μεγάλο φαβορί ήταν ο Άρης Σοϊλέδης. Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στις κάμερες μετά τη νίκη του ήταν εμφανώς συγκινημένος.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έχω πάρει το έπαθλο. Είναι τόσοι πόνοι, τόση στεναχώρια, τόση πείνα, τόση κακουχία μέσα σε αυτό το έπαθλο. Είναι συγκλονιστικό από την πρώτη μέρα που μπαίνεις στο παιχνίδι να κυνηγάς αυτό το έπαθλο και τώρα να το κρατάς στα χέρια σου.

Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε, που με έφτασε μέχρι εδώ και μου έκανε την τεράστια τιμή να μου χαρίσει αυτό το έπαθλο. Για εμένα το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο και δεν την αλλάζω με τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στάθης Σχίζας δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση του νικητή κάτι που δεν είχε αποκαλύψει ποτέ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είπε πως ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα λάβει ως έπαθλο, θα διατεθεί για τη βοήθεια παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024