Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών ο καθηγητής Φαρμακευτικής Κ. Δεμέτζος

Στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών ο καθηγητής Φαρμακευτικής Κ. Δεμέτζος

Στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών συμμετέχουν ως τακτικά μέλη 35 κάτοχοι του  βραβείου Νόμπελ

Νέο μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών είναι από τις 2 Ιουλίου, ο καθηγητής Φαρμακευτικής Τεχνολογίας της Φαρμακευτικής Σχολής του ΕΚΠΑ Κωνσταντίνος Δεμέτζος.

Η επίσημη υποδοχή του ως νέου Ακαδημαϊκού στην Ευρώπη, έγινε σε τελετή στο Πανεπιστήμιο του Salzburg όπου ο καθηγητής Κων. Δεμέτζος έλαβε επισήμως από τον πρόεδρο της Ακαδημίας, καθηγητή Klaus Mainzer το επίσημο κείμενο της εκλογής του και της τοποθέτησης του ως τακτικού μέλους στην τάξη των Φυσικών Επιστημών.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε ο δρόμος για εμβόλιο στις πιο δύσκολες ασθένειες

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών (European Academy of Sciences and Arts) αποτελεί τον πυρήνα επιστημονικών συζητήσεων και επηρεάζει τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο σε τομείς όπως, η υγεία, οι φυσικές επιστήμες, οι τέχνες, η τεχνολογία κ.α. Τα επίσημα έγγραφα που συντάσσονται από τους Ακαδημαϊκούς, των διαφόρων τάξεων, αποστέλλονται μετά από έγκριση της Γερουσίας της Ακαδημίας, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και δημοσιεύονται και σε Ευρωπαϊκά επιστημονικά έντυπα.

Διαβάστε επίσης: Αντικαρκινικά εμβόλια και αναγεννητικές θεραπείες υπόσχεται η νανοτεχνολογία

Η εκλογή και υποδοχή του καθηγητή Κωνσταντίνου Δεμέτζου αποτελεί σημαντική τιμή για το τμήμα Φαρμακευτικής, την Σχολή Επιστημών Υγείας και το ΕΚΠΑ, καθώς στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών συμμετέχουν ως τακτικά μέλη 35 κάτοχοι του  βραβείου Νόμπελ.

Στο πλαίσιο της υποδοχής του ο Καθηγητής έδωσε διάλεξη με τίτλο «Νέες τεχνολογίες στην Υγεία: Κοινωνική Δέσμευση στην Καινοτομία της Έρευνας και στην Εκπαίδευση» («New Technologies in Health Sciences: social engagement in Research Innovation and Education»).

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024