Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αργολίδα: Από βραχυκύκλωμα η φωτιά στο Κρανίδι - Δύο συλλήψεις

Αργολίδα: Από βραχυκύκλωμα η φωτιά στο Κρανίδι – Δύο συλλήψεις

Οι δύο άνδρες δήλωσαν στην κατάθεσή τους ότι έκαναν ρευματοκλοπή από το ξενοδοχείο, και στο παρελθόν είχαν δουλέψει στην κατασκευή του.

Στη σύλληψη δύο ανδρών για τη φωτιά στο Κρανίδι προχώρησαν τα στελέχη της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά στο οικισμό που βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο Amanzoe φαίνεται να ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συλλήψεις έγιναν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς υπήρξε μαρτυρία στην ΔΑΕΕ για δύο άνδρες που έκαναν ηλεκτρολογικές εργασίες σε εργοτάξιο της περιοχής, κοντά στο ξενοδοχείο που υπέστη ζημιές.

Οι δύο άνδρες δήλωσαν στην κατάθεσή τους ότι έκαναν ρευματοκλοπή από το ξενοδοχείο, και στο παρελθόν είχαν δουλέψει στην κατασκευή του.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου συνέλαβε τους δύο άνδρες την Τρίτη 5 Ιουλίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και θεωρούνται υπαίτιοι πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική αρχή και είναι αντιμέτωποι με διοικητικό πρόστιμο ύψους έως 30.000 ευρώ.

Σοβαρές ζημιές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα 

Τα πλάνα που ελήφθησαν τη Δευτέρα αποτυπώνουν το μέγεθος της πύρινης λαίλαπας που ξέσπασε στην περιοχή. Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και απείλησε το ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής, Amanzoe, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τις φλόγες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από το σημείο, οι φλόγες έφτασαν κοντά στην παραλία όπου βρισκόντουσαν οι ένοικοι του ξενοδοχείου για να προφυλαχθούν. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Δείτε τα βίντεο:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024