Οι πράσινοι λοιπόν φαίνεται ότι αποφάσισαν να κρατήσουν τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τη νέα σεζόν, αφού ο νέος τεχνικός τον υπολογίζει κανονικά. Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να έχει ρόλο παρόμοιο με της φετινής χρονιάς, δηλαδή να έρχεται από τον πάγκο για μερικά λεπτά.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μποχωρίδης μετακόμισε στο τριφύλλι το καλοκαίρι του 2020 για τη δεύτερη θητεία του με τους πράσινους και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, ενώ είχε και φέτος ρόλο στο ροτέισον τόσο του Δημήτρη Πρίφτη στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά και του Γιώργου Βόβορα στο φινάλε αυτής.
Από εκεί και πέρα, ο 28χρονος γκαρντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 2,1 πόντους και 1,3 ασίστ μέσο όρο στη Euroleague.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.