Ησαΐας Ματιάμπα: «Aν δεν υπήρχε ο γιος μου θα ήμουν με φάρμακα»
Ο τραγουδιστής μιλά για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή του και κάνει αποκαλύψεις
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γιο που έχει με την Βασιλική Kαλανιώτη αλλά και για τη σχέση που είχε ο ίδιος με τον δικό του πατέρα.
«Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου έλειψε για ένα διάστημα πέντε ετών, από δευτέρα δημοτικού μέχρι 1η γυμνασίου. Μέσα μου αυτό με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, για αυτό εγώ με τον γιο μου τον Ηρακλή, είμαι συνέχεια δίπλα του. Θα είμαι απίκο, σε ότι και αν με χρειαστεί», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Στην καραντίνα νομίζω πως αν δεν υπήρχε ο Ηρακλής θα ήμουν με φάρμακα. Το ότι σου απαγορεύουν να δουλέψεις ή να κάνεις αυτό που αγαπάς, άρα ξαφνικά χάνεται η μισή ζωή σου. Μετά έρχονται άλλα θέματα επιβίωσης. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχε άγχος και ξαφνικά βρέθηκα να αγχώνομαι».
Κλείνοντας, σημείωσε: «Δύο μήνες πριν γεννηθεί ο γιος μου, ο μπαμπάς μου ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αλλά ευτυχώς επανήλθε και κατάφερε να ζήσει τον Ηρακλή τα δύο πρώτα του χρόνια».
- Χειροκρότημα: 15.700 θεατές στην «Ειρήνη» των Καραθάνου- Δεληβοριά στην Επίδαυρο – Νέοι σταθμοί περιοδείας
- Τα social media κατέστρεψαν τον κινηματογράφο; Οι ταινίες δύο ωρών κουράζουν τη νέα γενιά
- Το τρίπτυχο της στεγαστικής κρίσης: Αγορά, ενοικίαση και κατασκευή ακινήτων στα ύψη
- Η νέα αρχιτεκτονική της απασχόλησης: Από τους αυτόνομους αλγόριθμους στην αναγέννηση των soft skills
- «Δεν τα χρειάζομαι αν με κάνουν να νιώθω άσχημα»: Για τον Weird Al τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία
- Πώς σώζεις μια δημοκρατία; Ο Ερντογάν, ο Οζέλ και η κληρονομιά του Ατατούρκ
- Δικαστήρια σε τρία μέτωπα στριμώχνουν την κυβέρνηση
- Τα ιστορικά ξενοδοχεία που επιστρέφουν στον τουριστικό χάρτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις












![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


























































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442