Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sports Illustrated: «Πιο κοντά από ποτέ στο NBA ο Βεζένκοφ»

Sports Illustrated: «Πιο κοντά από ποτέ στο NBA ο Βεζένκοφ»

Στην ηλεκτρονική έκδοση του κορυφαίου Αμερικανικού περιοδικού τα νέα για τον Ολυμπιακό δεν είναι καλά αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Αν η ερώτηση είναι αν τελικά θα περάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ο Σάσα Βεζένκοφ για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς; Η απάντηση που δίνει το Sports Illustraded μοιάζει λιτή και κατανοητή: «Είναι πιο κοντά από ποτέ στο NBA» γράφει για τον Βούλγαρο φόργουορντ του Ολυμπιακού. Και στο αναλυτικό ρεπορτάζ του μάλλον προϊδεάζει ότι πλέον το σενάριο να δούμε τον Σάσα… βασιλιά στο Σακραμέντο είναι το επικρατέστερο.

«Ο Σάσα είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ σε αυτό το μέγεθος, στη δεύτερη καλύτερη λίγκα του κόσμου. Που μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πάσες του Ντομάντας Σαμπόνις και τον τρόπο που ο Ντάαρον Φοξ κάνει τις αντίπαλες άμυνες να καταρρέουν με τα drive του» υπενθυμίζει το κείμενο τις δηλώσεις του τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ. Και μιας και οι πηγές του περιοδικού προφανώς είναι Αμερικάνικες; Μάλλον δεν τις επικαλείται τυχαία.

Διαβάστε επίσης: Η Αρμάνι θέλει τον Καλάθη σε περίπτωση που «χαλάσει» του Πάνγκος

Η περιγραφή του GM δεν αφορά σε έναν παίκτη που απλά θα γεμίσει το rotation, αλλά σε ένα κομμάτι του παζλ που λείπει από τους Κινγκς και που εκείνοι μοιάζουν να το ψάχνουν στο πρόσωπο του άσου του Ολυμπιακού.

«Τον περιμένουν στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας και θα του κάνουν πρόταση» συμπληρώνει το περιοδικό στο ρεπορτάζ του. Και όπως καταλαβαίνει ο καθένας το ενδεχόμενο ο Βεζένκοφ να μπει στον πειρασμό να κάνει πράξη το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024