Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη ντράμερ: «Το παιδί λέει την αλήθεια», λένε οι γονείς – Επιβεβαιώνει την κακοποίηση και η ψυχολόγος

Δίκη ντράμερ: «Το παιδί λέει την αλήθεια», λένε οι γονείς – Επιβεβαιώνει την κακοποίηση και η ψυχολόγος

Πολλές από τις ερωτήσεις της υπεράσπισης θεωρήθηκαν εκτός ορίων με αποτέλεσμα η πρόεδρος εξοργισμένη να τις απαγορεύσει και ο εισαγγελέας να σχολιάσει «γινόμαστε μάρτυρες πρωτοφανούς κατάστασης».

Tην απόλυτη βεβαιότητά τους ότι το παιδί τους λέει την αλήθεια σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που έχουν καταγγείλει ότι δέχθηκε στην πιο τρυφερή του ηλικία από μουσικό, πρώην μέλος γνωστού συγκροτήματος εξέφρασαν οι γονείς της ανήλικης που εξετάστηκαν χθες ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Την ίδια ακριβώς άποψη έχει σχηματίσει και η ψυχολόγος της αστυνομίας, που κατάφερε να «ξεκλειδώσει» το κορίτσι και να της εμπιστευτεί όσα είχε βιώσει στα χέρια του κατηγορούμενου, που το έχουν σημαδέψει στα χρόνια που μεσολάβησαν .

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί μου λέει την αλήθεια. Είμαι σίγουρος 1000%», είπε ο πατέρας της ανήλικης παθούσας.

«Το παιδί δεν είναι φαντασιόπληκτο , τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει» είπε συναισθηματικά φορτισμένος επικαλούμενος τα συμπεράσματα της αστυνομικού ψυχολόγου που εξέτασε τη μικρή. Με σπασμένη φωνή ο μάρτυρας είπε πως το παιδί ένιωθε ντροπιασμένο και ήταν μελαγχολικό. «Εγώ της είπα ότι οι μεγάλοι έχουν την ευθύνη και τα παιδιά δεν πρέπει να ντρέπονται» κατέθεσε σημειώνοντας ότι η απάντηση της μικρής ήταν ότι ο κατηγορούμενος «πρέπει να πάει φυλακή γι αυτά που κάνει στα παιδάκια». Μάλιστα , ανέφερε ότι ακόμη και σήμερα, 9 χρόνια μετά , η κόρη του, η οποία είναι μαθήτρια Λυκείου, «τρέμει» στη σκέψη όσων της συνέβησαν και αναρωτιέται πώς θα μπορούσε να έχει αντιδράσει.

«Αισθάνομαι τύψεις γιατί δεν μπόρεσα νωρίτερα να αξιολογήσω την κατάσταση» είπε ο πατέρας της ανήλικης.

Τι αποκάλυψε η ψυχολόγος

Στις λεπτομέρειες όσων βίωσε το παιδί και εξομολογήθηκε στην ψυχολόγο , αξιωματικό της αστυνομίας, η οποία εξετάστηκε ως μάρτυρας παρά την προσπάθεια της υπεράσπισης να μείνει εκτός λόγω ασυμβιβάστου, αναφέρθηκε η ειδική επιστήμονας.

«Η σταθερότητα, η συνέπεια , το γεγονός ότι δεν έχει πέσει σε αντιφάσεις οδηγούν στη βεβαιότητα ότι όσα αναφέρθηκαν από το παιδί είναι πραγματικά βιωματικά» είπε τονίζοντας πως έκανε συνεδρίες με το παιδί επί σειρά ετών.

«Το παιδί σε αυτή την ηλικία (σ.σ. 5-6 ετών) δεν μπορούσε να κατανοήσει πώς ένας άνθρωπος που παίζει μαζί του καταφεύγει σε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό που την μπλόκαρε , την αναστάτωσε ήταν όταν της ζήτησε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Αυτό ήταν ίσως από τα τελευταία γεγονότα… Η ενοχή που κινητοποιήθηκε την μπλόκαρε ώστε να αναλάβει δράση και να φύγει. Αυτό εκμεταλλεύονται όσοι έχουν παιδοφιλικά χαρακτηριστικά» κατέθεσε κάνοντας παράλληλα λόγο για «σοβαρή συναισθηματική σύγχυση και μπλοκάρισμα» του παιδιού και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κατηγορούμενος ήταν πρόσωπο εμπιστοσύνης για την οικογένεια και δεν μπορούσε να σκεφτεί «πονηρά» γι αυτόν.

Νωρίτερα , η μητέρα της ανήλικης είχε καταθέσει με την ίδια βεβαιότητα για το αληθές του περιεχομένου όσων είχε πει το παιδί της,

Μάλιστα , πολλές από τις ερωτήσεις της υπεράσπισης θεωρήθηκαν εκτός ορίων με αποτέλεσμα η πρόεδρος εξοργισμένη να τις απαγορεύσει και ο εισαγγελέας να σχολιάσει «γινόμαστε μάρτυρες πρωτοφανούς κατάστασης».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024