Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πατάει» Αθήνα ο Γιόνσον, φουλάρει για στόπερ η ΑΕΚ

«Πατάει» Αθήνα ο Γιόνσον, φουλάρει για στόπερ η ΑΕΚ

Ο Γενς Γιόνσον θα έρθει στην Αθήνα απόψε για λογαριασμό της ΑΕΚ, που εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του πρώτου από τους δύο στόπερ που ψάχνει

Απόψε το βράδυ αναμένεται η άφιξη του δεύτερου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, Γενς Γιόνσον, που έχει υπογράψει από την προηγούμενη εβδομάδα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 29χρονος άσος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΑΕΚ, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τυπικά ζητήματα.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση φουλάρει για την απόκτηση του πρώτου από τους δύο στόπερ που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της.

Μάλιστα, οι δύο περιπτώσεις φέρονται αρκετά πιο προχωρημένες από τις υπόλοιπες και ενδέχεται να προκύψουν σύντομα εξελίξεις.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στα Σπάτα μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία, ενώ την Τετάρτη θα ενσωματωθούν οι διεθνείς και ο Άμραμπατ, που πήραν έξτρα άδεια.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024