Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό

Survivor: Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό

Έκλεισε η τετράδα του τελικού

Οι παίκτες του Survivor συνάντησαν για μια τελευταία φορά τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού και όλοι ήταν πολύ συγκινημένοι.

Εκεί ενημερώθηκαν τόσο οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι όσο και το τηλεοπτικό κοινό για εκείνους που θα επέστρεφαν στην Ελλάδα σαν διεκδικητές του μεγάλου επάθλου του Survivor. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου, τον Στάθη Σχίζα και την Σταυρούλα Χρυαειδή.

Διαβάστε επίσης: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό – Πώς θα ανακοινωθεί ο νικητής

Για έναν ή μία, λοιπόν, το ταξίδι στον κόσμο του Survivor θα έπρεπε να λήξει λίγες μόλις ώρες πριν το παιχνίδι μπει στην πιο τελική του ευθεία. Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έμελλε να ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μια ώρα… αρχύτερα από τους συμπαίκτες του.

«Το σίγουρο είναι ότι με τον Στάθη θα κάνουμε παρέα έξω. Αν αποχωρήσω εγώ θα τον στηρίξω όσο δεν πάει, αν αποχωρήσει εκείνος μού είπε ότι θα με στηρίξει όσο δεν πάει οπότε σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη από έξω» ισχυρίστηκε, λίγη ώρα νωρίτερα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

Σαν να… μάντεψε κάπως το αποτέλεσμα η παίκτρια του Survivor καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, ο παίκτης που δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα σαν διεκδικητής του μεγάλου επάθλου είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024