Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε από τον αδερφό του κατηγορούμενου ηθοποιού, τον Γιάννη Λιγνάδη.
«Είναι ένα σόι του Λιγνάδη… Εγώ ήξερα τον πατέρα πάρα πολύ καλά, τον Τάσο. Ήταν δάσκαλός μου. Ο Τάσος ήταν ένα πνευματικό θηρίο της εποχής. Έκανε δυο παιδιά πολύ μορφωμένα, τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Ο Γιάννης είναι ένας εξαιρετικός φιλόλογος. Aλλά βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να υπερασπιστεί τον αδερφό του, μέσα σε ένα κλίμα που είναι πολύ σοβαρό, διότι φέρεται – γιατί θα αποδειχθεί – ο Δημήτρης να έχει διαπράξει κακουργηματική πράξη, τρομακτική», είπε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.
Και πρόσθεσε: «Ο Γιάννης κάνει πολύ κακό στον εαυτό του, εγώ δεν τον μήνυσα, αν και μου έκανε σφοδρή επίθεση».
«Είχα ακούσει για τις ερωτικές του προτιμήσεις, τις οποίες σέβομαι αλλά όχι σε ανήλικους. Παρόλα αυτά μέχρι να βγει η απόφαση περιμένουμε», υπογράμμισε ο ίδιος.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας