Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη ανατροπή στο X Factor – Ποιον παίκτη «υιοθέτησε» ο Ανδρέας Γεωργίου;

Απίστευτη ανατροπή στο X Factor – Ποιον παίκτη «υιοθέτησε» ο Ανδρέας Γεωργίου;

Δεν περίμενε κανείς αυτό το φινάλε στο X Factor!

Ένα ακόμα ενδιαφέρον επεισόδιο του X Factor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής, καθώς πλησιάζουμε με γοργούς ρυθμούς προς τον μεγάλο τελικό. Αυτή την εβδομάδα στον τάκο του X Factor βρέθηκαν ο Γιάννης Ονησιφόρου και ο Μίλτος Χαρόβας.

Τι κι αν στην αρχή οι ψήφοι ήταν 2 υπέρ της παραμονής του Μίλτου Χαρόβα και 1 υπέρ του Γιάννη Ονησιφόρου, ο coach και των δυο Μιχάλης Κουινέλης ήρθε να κάνει την ανατροπή. Και αυτό, καθώς επέλεξε με βάση τις φωνητικές δυνατότητες των δύο διαγωνιζομένων να κρατήσει στο X Factor των Κύπριο καλλιτέχνη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η διπλή του ψήφος να στείλει εκτός διαγωνισμού τον Μίλτο Χαρόβα. Ο παρουσιαστής του X Factor, Ανδρέας Γεωργίου ήρθε όμως άμεσα να ρίξει την… «βόμβα» και να «κλέψει» τον 17χρονο τραγουδιστή.

Η πρόταση για την «Γη της Ελιάς»

«Από την πρώτη μέρα που έχω γνωρίσει εδώ αυτό το παιδί, πάντα με συγκινούσε γιατί έχω ζήσει εδώ πέρα κάποια στιγμιότυπα που θυμάμαι. Να φεύγω από τη δική μου πρόβα που έπρεπε να κάνω ένα χορευτικό πάνω στην αίθουσα και τον έβλεπα πάνω σε ένα πιάνο αργά τη νύχτα να προσπαθεί να τα καταφέρει. Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν» είπε αρχικά.

«Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως Μαρίζα μου θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό… Στη Γη της Ελιάς έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας. Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου αφήνοντας τους πάντες άφωνους στο X Factor live show του Μεγάλου Καναλιού.

Δείτε τι συνέβη

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024