Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά τόσο για κεντρικό αμυντικό όσο και για επιθετικό, με τα ονόματα που ακούγονται να είναι πολλά για το Τριφύλλι.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σέριν, οι Πράσινοι έχουν στραφεί στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών στις θέσεις αυτές και στην Πορτογαλία γίνεται λόγος τόσο για τον Ισλάμ Σλιμανί όσο και για τον Ζουχαΐρ Φεντάλ.

Σύμφωνα λοιπόν με την A Bola, ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τόσο τον υψηλόσωμο αριστεροπόδαρο αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ, Ζουχαΐρ Φεντάλ, όσο και τον σέντερ φορ που έχει ακουστεί και τις προηγούμενες μέρες για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο σέρβος τεχνικός θέλει να έχει όσο το δυνατόν συντομότερα δύο παίκτες σε αυτές τις καίριες θέσεις, ειδικά μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση και του Φραν Βέλεθ. Και οι δυο περιπτώσεις είναι δύσκολες οικονομικά για τον Παναθηναϊκό, επίσημη κρούση δεν υπάρχει, όμως αν οι κυπελλούχοι Ελλάδας κάνουν την υπέρβαση μπορούν να τους «ντύσουν» και τους δύο στα πράσινα.

Ο Φεντάλ έχει ύψος 1.92 και έχει αγωνιστεί σε Πάρμα, Αλαβές, Ρεάλ Μπέτις, Σπόρτινγκ, Παλέρμο και Εσπανιόλ και είναι ένας πολύ δυνατός στόπερ που κυριαρχεί στον αέρα, ενώ είναι ικανός και με την μπάλα στα πόδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαρόκου εδώ και πολλά χρόνια, ενώ η καριέρα του είναι ιδιαίτερα αξιόλογη, όπως φυσικά και του Σλιμανί.