Δείτε την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ντίνας Κώνστα:
Σημειώνεται πως η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Ιουλίου, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να γνωστοποιεί την είδηση του θανάτου της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook.
H ίδια ήταν μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και είχε πρωταγωνιστήσει σε πολυάριθμες παραγωγές, με τους ρόλους της να είναι απόλυτα χαρακτηριστικοί και να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.
Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως «Το Σοι μας», «Το Δις Εξαμαρτείν» και «Οι τρεις Χάριτες». Παρ’ όλα αυτά, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στην τηλεοπτική σειρά «Δυο Ξένοι».
Πριν από μερικούς μήνες, είχε γίνει γνωστό ότι η Ντίνα Κώνστα πάσχει από άνοια και βρίσκεται σε ίδρυμα για ηλικιωμένους, εντός Αθηνών.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας