Συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε στην Παιανία και συγκεκριμένα στην οδό Αμπελώνος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το Κορωπί, την Παιανία και τον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος. Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, στο σημείο βρίσκονται 7 οχήματα.
Πρόκειται για τη δεύτερη πυρκαγιά που προκαλεί ανησυχία σήμερα καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ξέσπασε φωτιά και στην Κάρυστο της Εύβοιας.
Αναφορικά με τη φωτιά στην Παιανία, επικρατεί ανησυχία καθώς στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πυροσβεστικής έχουν κινητοποιηθεί για την κατάσβεση επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).