Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κανονικά στα εργομετρικά της Θέλτα ο Πινέδα – Έριξε άκυρο σε Τσίβας και Τολούκα»

«Κανονικά στα εργομετρικά της Θέλτα ο Πινέδα – Έριξε άκυρο σε Τσίβας και Τολούκα»

Ο Ορμπελίν Πινέδα εμφανίστηκε κανονικά στις εξετάσεις της Θέλτα ενόψει της νέας σεζόν, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Μεξικό χάλασε ο ίδιος την επιστροφή στην πατρίδα του.

Μετά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και τον Γενς Γιόνσον, ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ ώστε να επιτευχθεί το τρία στα τρία όσον αφορά στους στόχους που είχαν θέσει οι άνθρωποι του Δικεφάλου για την ενίσχυσή στον άξονα. Μία υπόθεση περίπλοκη, με την Ένωση να έχει όμως τις πιθανότητές της, χάρη στην παρουσία του Ματίας Αλμέιδα που έχει «ψήσει» τον παίκτη για Ελλάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ από το Μεξικό, ο ίδιος ο παίκτης χάλασε δύο φορές τη μεταγραφή του σε ομάδες της πατρίδας του, δείχνοντας με ξεκάθαρο τρόπο πως θέλει να μείνει στην Ευρώπη. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «tudn.mx», Τσίβας και Τολούκα είχαν συμφωνήσει με τη Θέλτα για να τον αγοράσουν, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο Πινέδα ήταν αυτός που χάλασε τα deal αφού δεν θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του.

Διαβάστε επίσης: «Χλομιάζει» του Σεπφ για Παναθηναϊκό

Πάντως ο Πινέδα έδωσε κανονικά το «παρών» στις εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της Θέλτα ενόψει της πρώτης προπόνησης της σεζόν που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (4/7). Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Μεξικανός θα είναι και στην πρώτη προπόνηση, με την ΑΕΚ πάντως να παρακολουθεί στενά την υπόθεση και να έχει σύμμαχο στην προσπάθειά της τον παίκτη που θέλει να σμίξει ξανά με τον Αλμέιδα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024