Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φραντσέσκα Πασκάλε: Σύμφωνο συμβίωσης με την τραγουδίστρια Πάολα Τούρτσι έκανε η πρώην σύντροφος του Μπερλουσκόνι

Φραντσέσκα Πασκάλε: Σύμφωνο συμβίωσης με την τραγουδίστρια Πάολα Τούρτσι έκανε η πρώην σύντροφος του Μπερλουσκόνι

H πρώην σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φραντσέσκα Πασκάλε, συνδέθηκε σήμερα με σύμφωνο συμβίωσης με την γνωστή Ιταλίδα τραγουδίστρια Πάολα Τούρτσι στην Τοσκάνη.

Η Φραντσέσκα Πασκάλε, επί εννέα χρόνια σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συνδέθηκε σήμερα, με σύμφωνο συμβίωσης, με την Ιταλίδα τραγουδίστρια Πάολα Τούρτσι. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε γάμο και αποκαλύπτουν ότι στη δεξίωση, μετά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μονταλτσίνο της Τοσκάνης, θα ευχηθούν μακρά και ευτυχισμένη ζωή στο ζευγάρι, τριάντα καλεσμένοι.

«Τόσο η Πάολα Τούρτσι όσο και η Φραντσέσκα Πασκάλε ήταν ντυμένες στα λευκά, και ευχαρίστησαν τους δημοσιογράφους που τις περίμεναν και σχολίασαν την «σικ» εμφάνισή τους», γράφει η εφημερίδα La Repubblica.

Ο δεσμός της Φραντσέσκα Πασκάλε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τελείωσε το 2020. Ήδη κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον «Καβαλιέρε», είχε λάβει ανοικτά θέση υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων. «We said yes», έγραψε πριν λίγο η Πάολα Τούρτσι στο Ιnstagram, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Τούρτσι στο Instagram

«Κατάλαβα ότι αγαπιούνται, υπάρχει πραγματικό αίσθημα και θέλησαν να το εκφράσουν με ειλικρίνεια και ενθουσιασμό», δήλωσε ο δήμαρχος του Μπρουνέλο, Σίλβιο Φραντσεκέλι.

Η δεξίωση πραγματοποιείται στο κάστρο Βελόνα, του ενδέκατου αιώνα, το οποίο έχει μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο. Στο παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκφράσει την πρόθεση να το αγοράσει ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι. Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, τέλος, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ιταλός δισεκατομμυριούχος και πρώην πρωθυπουργός έστειλε δώρο στην πρώην σύντροφό του και στην Πάολα Τούρτσι, για την σημαντική αυτή ημέρα της ζωής τους.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024