Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θέμης Αδαμαντίδης: Σπάει τη σιωπή της η μητέρα των παιδιών του - Άγριοι ξυλοδαρμοί, ναρκωτικά και τζόγος

Θέμης Αδαμαντίδης: Σπάει τη σιωπή της η μητέρα των παιδιών του – Άγριοι ξυλοδαρμοί, ναρκωτικά και τζόγος

Η πρώην σύντροφός του τραγουδιστή μιλάει για τα όσα έζησε

Μετά την καταγγελία που έκανε στον Θέμη Αδαμαντίδη η σύντροφός του για βίαιη συμπεριφορά, έρχεται μια ιστορία από το παρελθόν να δώσει νέα διάσταση στην υπόθεση.

Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει μαζί της με κανένα τρόπο.

Η ίδια είχε καταθέσει μήνυση και εξήγησε αναλυτικά τα πολλά περιστατικά βίας που είχαν σημειωθεί στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν ενοχλώ κάποιον με τον τζόγο, δεν θα κάτσω να σκάσω…»

«Έκανε τα ίδια ακριβώς πράγματα»

Καταπέλτης ήταν όμως και η πρώην σύντροφός του Αναστασία Στεφάνοβα, με τον οποίο ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει δύο ανήλικα παιδιά.

Η Στεφάνοβα μίλησε στο Debater.gr για τα όσα έζησε 15 χρόνια δίπλα στον τραγουδιστή και γιατί τον εγκατέλειψε.

«Έχω και χαρτί από ιατροδικαστή, έχω κάνει μήνυση στο τμήμα, έχει γίνει καταγραφή επτά φορές. Με είχε χαστουκίσει, πήγε να με πνίξει μια φορά, με είχε ρίξει σε μια καρέκλα, τα πόδια μου ήταν μελανιασμένα» ανέφερε η ίδια και συνέχισε: «Επιτέλους να καταλάβει ο κόσμος ποιος είναι… Παίζει θέατρο. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος, βρίζει… Πίνει κόκα, δεν το ξέρετε; Είναι εξαρτημένος. Πίνει εδώ και 25 χρόνια από το πρωί, τι να λέμε τώρα;».

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή εξήγησε γιατί έφυγε από τη χώρα με τα δύο της παιδιά. «Έχω έναν γιο 12 χρονών και έναν γιο 5 χρονών. Πήρα τα παιδιά και έφυγα. Ούτε τα βλέπει, ούτε ενδιαφέρεται. Με το ζόρι μου στέλνει 500 ευρώ για τα έξοδα των παιδιών, τον παρακαλάω. Τα παιδιά είναι εκτός γάμου. Δεν τον παντρεύτηκα, συζούσαμε 15 χρόνια. Εννοείται πως το μετάνιωσα. Άντεξα πολύ, γιατί είχα τα παιδιά μικρά».

«Η ψυχολογική φθορά που είχα μαζί του… Βρισιές, υποτιμητικά σχόλια για τις γυναίκες. Έχω πολύ θυμό μέσα μου. Είχα φτάσει να πηγαίνω σε ψυχιάτρους… Η κυρία αυτή άντεξε για έναν χρόνο, ενώ για 15 χρόνια. Μεγάλωνα τα παιδιά μόνη μου. Ήταν ανύπαρκτος. Μέρα-νύχτα είναι στις λέσχες. Δουλειά, λέσχες, γκόμενες… Κι έξω βγαίνει το καλό παιδί, ο αδικημένος».

«Η ζωή μου ήταν μια κόλαση»

Η Αναστασία Στεφάνοβα μιλώντας στο protothema.gr αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει τις νομικές διαδικασίες εναντίον του.

Η ίδια αναφέρθηκε σε ανατριχιαστικά περιστατικά που συνέβησαν τα 15 χρόνια της κοινής τους ζωής και ευχαριστεί τη νέα του σύντροφο για την στήριξή της.

«Είμαι η μητέρα των παιδιών του, έχω δύο γιους με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Θέμη 12 ετών και τον Γιώργο 5 ετών. Ήμουν 15 χρόνια μαζί του, η ζωή μου ήταν μια κόλαση.Την υποστηρίζω την Βαρβάρα και αυτά που λέει η κοπέλα είναι όλα αλήθεια . Αυτή πέρασε χειρότερη ζωή από τη δική μου δίπλα στον Θέμη. Του έκανα κι εγώ μήνυση τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά δεν είχα λεφτά για να πληρώσω δικηγόρο και η υπόθεσή μου δεν προχώρησε.Με είχε χτυπήσει μπροστά στα παιδιά. Μια μέρα κάπου είχε πάει, ήρθε στο σπίτι μετά από πέντε μέρες κι άρχισε να με βρίζει και να με χαστουκίζει . Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα κι είχαν μελανιάσει τα πόδια μου. Αυτός αφού με χτύπησε , σηκώθηκε κι έφυγε.Τότε πήγα κι έκανα τη μύνηση. Του είπα ότι έκανα μήνυση αλλά αυτός δεν πτοήθηκε, συνέχισε να κάνει τα ίδια.

Έχω φάει πολλά χαστούκια από τον Θέμη, με είχε σπρώξει και είχα σπάσει τα πλευρά μου. Καλούσα την αστυνομία κι αυτός έφευγε από το σπίτι. Γινόταν καταγραφή περιστατικού και τελείωνε εκεί το θέμα. Μετά από τρεις μέρες επέστρεφε στο σπίτι, κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του… κουράστηκα, το καταλαβαίνετε; Μάζεψα τα παιδιά μου κι έφυγα μακριά του για να σωθώ . Εγώ αρρώστησα μαζί του.

Έχω χαρτί από ιατροδικαστή και μετά το περιστατικό με την Βαρβάρα σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ τη δική μου μήνυση.

Δεν μου δίνει διατροφή για τα παιδιά, δεν μου δίνει λεφτά για τα διαβατήρια των παιδιών ώστε να μπορέσω να τα φέρω για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να δουν τους νονούς τους και τους συγγενείς μας. Με βρίζει στο τηλέφωνο, με αφήνει να πεινάω με τα παιδιά αλλά εγώ δουλεύω εδώ στη Βουλγαρία και προσπαθώ να ζήσω αξιοπρεπώς μαζί με τα παιδιά μου. Στέλνει χρήματα, μόνο όποτε το θυμάται. Και να σας πω και κάτι ; Η Βάρβαρα, με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από το δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του και την αγαπώ πολύ.

Όλα τα χρόνια με απατούσε, «σύννεφο» το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι κι αυτός με έβριζε και με χτυπούσε. Όλα αυτά έναν χρόνο πριν χωρίσουμε οριστικά και φύγω να πάω στην Βουλγαρία . Την πιστεύω την Βαρβάρα γιατί ο Θέμης πληγώθηκε όταν έφυγα από το σπίτι μαζί με τα παιδιά και πήγα στη Βουλγαρία. Κι άρχισε να ξεσπάει πάνω στην Βαρβάρα, πιστεύω . Πληγώθηκε ο εγωισμός του. Δηλώνει ότι έχει 5 γιους και δεν τον νοιάζει για τα παιδιά του, καθόλου  Δεν θα κρυφτώ, τελείωσε για μένα ο Θέμης».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024