Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εξέφρασε δια του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ «απογοήτευση» για το αποτέλεσμα των συνομιλιών εκ του σύνεγγυς με το Ιράν από την Τρίτη στη Ντόχα (στη φωτογραφία του Reuters, επάνω, η σημαία του Ιράν κυματίζει έξω από την έδρα της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, στη Βιέννη).
«Καμία πρόοδος»
«Δεν έγινε καμία πρόοδος», είπε ο εκπρόσωπος, στην προσπάθεια με σκοπό την επάνοδο όλων των μερών στην πλήρη τήρηση της διεθνούς συμφωνίας του 2015 για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας της Ισλαμικής Δημοκρατίας, επισήμως το Κοινό Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης (ΚΟΣΔ).
«Οι εκ του σύνεγγυς συνομιλίες στη Ντόχα ολοκληρώθηκαν» και «είμαστε απογοητευμένοι που το Ιράν, για ακόμη μια φορά, αρνήθηκε να ανταποκριθεί θετικά στην πρωτοβουλία της ΕΕ και έτσι δεν επιτεύχθηκε καμία πρόοδος», ανέφερε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ.
Στόχος των συνομιλιών ήταν να αρθεί το αδιέξοδο των επίσημων διαπραγματεύσεων εκ του σύνεγγυς που διεξάγονται στη Βιέννη.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.