Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έπιασε δουλειά ο Ράντονιτς – Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού

Έπιασε δουλειά ο Ράντονιτς – Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται έντονα για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, που έμεινε ελεύθερος από την Εφές Αναντολού και δεν αποκλείεται να είναι η πρώτη κίνηση του Ράντονιτς

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας και κυρίως ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να επαναφέρει τους Πράσινους στην κανονικότητα.

Ο σέρβος τεχνικός έπιασε αμέσως δουλειά, αφού έχει κάνει το σχεδιασμό του και το πλάνο ενίσχυσης για το Τριφύλλι, προκειμένου να γίνει και πάλι ανταγωνιστικό στην Ευρώπη, αλλά και να κοντράρει τον Ολυμπιακό στην Basket League, και ο πρώτος του στόχος φαίνεται να είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο διεθνής σέρβος σέντερ (2.11 μ., 22 χρ.) ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό για τη θέση του σέντερ μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη και είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να κάνει την κίνησή του για να τον αποκτήσει.

Ο Πετρούσεφ είναι συμπατριώτης του Ράντονιτς, ο οποίος θα τον ήθελε στο πλευρό του Παπαγιάννη, προκειμένου να έχει δυο «πύργους», ενώ οι δύο άνδρες έχουν κοινό μάνατζερ, τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, γεγονός που διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες έγιναν από κοινού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πετρούσεφ κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και λίγες μέρες, αφού δεν έπιασε στην Εφές Αναντολού, με την οποία είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. Πίσω από τους Πλάις και Ντάνστον (πολλές φορές κι από τον Σίνγκλετον), βρήκε λίγο χρόνο συμμετοχής (9′) και μέτρησε 5,2 πόντους και 1,6 ριμπάουντ, ενώ στο Final Four δεν αγωνίστηκε καθόλου. Καλύτερή του εμφάνιση ήταν σε παιχνίδι κατά της Ζαλγκίρις, όταν συγκέντρωσε 20 βαθμούς στο PIR, έχοντας 14 πόντους και έξι ριμπάουντ.

Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού αποτελεί αμερικανικό προϊόν, αφού φοίτησε σε λύκεια των ΗΠΑ και στη συνέχεια στο πασίγνωστο Γκονζάγκα από το 2018 έως το 2020, και παράλληλα ήταν βασικός πρωταγωνιστής στις επιτυχίες της U18 της Σερβίας, που κατέκτησε δύο διαδοχικά Ευρωμπάσκετ το 2017 και το 2018.

Επιλέχθηκε στο Νο 50 από τους Σίξερς στο ντραφτ του 2020, ξεκινώντας αργότερα την επαγγελματική του καριέρα στη Μέγκα Μότσαρτ, την ομάδα του Ραζνάτοβιτς.

Από εκεί μεταγράφηκε στην Εφές Αναντολού, με την οποία κατέκτησε την Ευρωλίγκα στην πατρίδα του, το Βελιγράδι. Η περίπτωσή του οικονομικά δεν είναι απαγορευτική, όμως ο Παναθηναϊκός δεν «παίζει» μόνος του, αφού τον θέλει και ο Ερυθρός Αστέρας (πρώην ομάδα του Ράντονιτς).

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024