Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός

Πήρε Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός

Τα «πράσινα» του Παναθηναϊκού θα φορέσει ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, υπογράφοντας συμβόλαιο έως και το 2025.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης καθώς οι Πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία με τον παίκτη για επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει εκ νέου τη φανέλα με το τριφύλλι.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης κατάφερε να τα βρει σε όλα με τον νεαρό φόργουορντ θεωρώντας τον ως μία εξαιρετική επένδυση για το μέλλον της ομάδας, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα έχουν βρει για συμβόλαιο τριών ετών, ενώ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πληρώσει και ένα buy out ύψους 25-30.000 ευρώ στην τωρινή ομάδα του παίκτη, τη Λιετκάμπελις, για να εξασφαλίσουν την ελευθερία του.

Θυμίζουμε πως ο Καλαϊτζ’άκης αγωνίζεται κυρίως στο «3» όμως  μπορεί να βοηθήσει και ως σούτινγκ γκαρντ, ενώ τη φετινή σεζόν έκανε το… ξεπέταγμα του στη Λιθουανία πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και φτάνοντας μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στη λιθουανική λίγκα μέτρησε 10,5 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ και 1,6 κλεψίματα, ενώ συμμετείχε και στη διοργάνωση του EuroCup μετρώντας 13 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,6 κλεψίματα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024