Ηλίας Νικολακόπουλος: Την ερχόμενη Τρίτη είχε ραντεβού για στεφανιογραφία
Ο Ηλίας Νικολακόπουλος φαίνεται ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά είχε δρομολογήσει την αντιμετώπισή του.
Θλίψη σε όλο τον πολιτικό κόσμο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Ηλία Νικολακόπουλου. Ο σπουδαίος πολιτικός επιστήμονας έπαθε καρδιακή ανακοπή, ενώ κολυμπούσε στην παραλία Αχλάδι της Σύρου.
Δεκάδες είναι οι πολιτικοί, ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που έχουν σπεύσει να τον αποχαιρετήσουν και να τονίσουν την εξαιρετική δουλειά του τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.
- Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ηλίας Νικολακόπουλος έφερε τα exit polls στην Ελλάδα
Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας
Ο Ηλίας Νικολακόπουλος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και, σύμφωνα με το ieidiseis.gr, είχε κλείσει ραντεβού για στεφανιογραφία. Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας ώστε να γίνει η επεμβατική θεραπεία, ενώ προ λίγων εβδομάδων είχε κάνει στεντ στα αγγεία των ποδιών και συγκεκριμένα στη λαγόνιο αρτηρία.
Ο πολιτικός επιστήμονας ήξερε για τα ζητήματα που αντιμετώπιζε, αλλά είχε κανονίσει τα επισκεφθεί τους γιατρούς του για να τα αντιμετωπίσει. Δυστυχώς, ο θάνατος τον πρόλαβε και η χώρα έχασε έναν εξαιρετικό αναλυτή που σίγουρα είχε ακόμα να δώσει πολλά.
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Το μεγάλο παζάρι για τα προγράμματα κατάρτισης, οι υπουργοί που διευκόλυναν, και η παρέα του Παναγόπουλου
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα




