Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σταμάτης Γονίδης: «Με ενοχλεί το χάρτινο καλαμάκι, ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια πλαστικά, μη σου πω 20»

Σταμάτης Γονίδης: «Με ενοχλεί το χάρτινο καλαμάκι, ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια πλαστικά, μη σου πω 20»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη για τη ζωή και την καριέρα του

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τη ζωή του, το παιδί του, τα εγγόνια του ενώ αποκάλυψε ότι θα τραγουδήσει με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη φωτιά στα νότια προάστια, στην περιοχή της Βούλας, κατά την οποία ο ίδιος, η σύζυγός του και το μωρό τους είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν προσωρινά το σπίτι τους, είπε: «Είχε φύγει όλη η γειτονιά από εδώ γιατί η φωτιά έφτασε στα 50 μέτρα από το σπίτι μας. Τη στιγμή που άρπαξε η φωτιά εδώ, ήμασταν τυχεροί γιατί ήρθε η Πυροσβεστική και την έσβησαν».

«Το “Φωτογράφε βγάλε μια φωτογραφία” το είχα γράψει για μια πρώην κοπέλα μου, που είχε έρθει να με ακούσει με το νέο της σύντροφο», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Με ενοχλεί το χάρτινο καλαμάκι, ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια πλαστικά, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο;», διερωτήθηκε, απαντώντας στο τι τον ενοχλεί στην καθημερινότητα.

«Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, όπως λέει η γυναίκα μου. Τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία», είπε ο ίδιος εξηγώντας γιατί φοράει συχνά σκούρα γυαλιά.

Στη συνέχεια, σημείωσε για την καριέρα του: «Ο παππούς μου μού είχε ευχηθεί να έχω την αγάπη του κόσμου και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο από όλα. Και εγώ αγαπάω τον κόσμο. Δεν κατακρίνω ακόμα και τον χειρότερο άνθρωπο να δω. Όλα έγιναν στην καριέρα μου χωρίς να τα προσχεδιάσω. Όταν έφτιαξα το πρώτο μου σπίτι είπα, “δικό μου είναι αυτό;”».

Σχετικά με την οικογένειά του και το ενός μηνός μωρό του, ανέφερε: «Μου έλειπε η οικογένεια, έκαναν συμβούλιο οι άγιοι και είμαι μια χαρά. Έχω έρωτα μεγάλο με την κόρη μου. Της έχω γράψει ένα τραγούδι. Σε κάθε κόρη μου, έχω τρεις, έχω γράψει από ένα τραγούδι».

«Έχω παρακαλέσει, έχω γονατίσει, έχω κλάψει για την αγάπη», παραδέχτηκε.

Μιλώντας για τον πρόσφατο καβγά στα MAD VMA, ο ίδιος τόνισε ότι «δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να τσακώνονται οι τράπερς. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας».

Ακόμα μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ήταν λάθος»: «Το “Ήταν λάθος” είναι το νέο μου τραγούδι, είναι ένα πολύ ωραίο λαϊκό τραγούδι. Αλλά προέκυψε και ένα χορευτικό τραγούδι με τίτλο “Εσύ ρωτάς”».

Ο Σταμάτης Γονίδης κράτησε το… καλύτερο για το τέλος, αφού αποκάλυψε ότι «θα πούμε ένα τραγούδι με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, εγώ στα ελληνικά και εκείνος στα αγγλικά».

Δείτε τη συνέντευξή του

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024