Ο Ζοάο Καρβάλιο μίλησε στην Cosmote TV μετά το ματς με τη Σλάβια και στάθηκε στην καλή δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα. Παράλληλα ο Πορτογάλος άσος αναφέρθηκε και στη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται στο γήπεδο.
Όσα είπε ο Καρβάλιο:
«Είμαστε στην προετοιμασία, αυτές τις ημέρες πρέπει να ετοιμαζόμαστε για όλη τη χρονιά. Γίνεται καλή δουλειά, δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα, αυτό που έχει σημασία είναι η δουλειά, να εκπληρώσουμε τους στόχους μας μέσα στη χρονιά».
Για το πού βολεύεται να αγωνίζεται: «Συνήθως παίζω στον άξονα, αλλά είμαι πάντα να διαθέσιμος να βοηθήσω την ομάδα όπου χρειάζεται, όπου με τοποθετεί ο προπονητής, διότι αυτός είναι που αποφασίζει. Οπότε μπορώ να παίξω και στα πλάγια αν χρειαστεί».
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,