Πανελλαδικές 2022: Μαθήτρια από τη Ρόδο «έσπασε» τα κοντέρ – Συγκέντρωσε 19.625 μόρια
Σε δύο από τα τέσσερα μαθήματα, κατάφερε να γράψει 20.
Περήφανη «πρωτιά» σε πανελλαδικό επίπεδο, κατάφερε να πετύχει η μαθήτρια από τη Ρόδο Κωνσταντίνα Γιαντσίδη του Γεωργίου, συγκεντρώνοντας 19.625 μόρια, βαθμολογία που της δίνει επάξια υψηλότατη θέση (ενδεχομέως και πρωτιά σε ολόκληρη τη χώρα) αλλά ταυτόχρονα και το εισιτήριο να μπει στην Ιατρική Σχολή.
- Διαβάστε επίσης: Ιρανός πρόσφυγας αρίστευσε στις πανελλήνιες: Είχε φτάσει στην Λέσβο με βάρκα πριν 3 χρόνια
Η μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου κατάφερε να επιτύχει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20 Βιολογία 19,8 και έκθεση 18,6!
Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ επισήμανε ότι «Η φετινή χρονιά απαιτούσε επίπονη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για τον αγώνα τους».
- ΗΠΑ: Αντιδράσεις στο Κογκρέσο για την αποστολή τουρκικών F-16 στην κατεχόμενη Κύπρο
- Νετανιάχου: Συντρίβουμε το τρομοκρατικό καθεστώς στο Ιράν – Πλήττουμε και κατατροπώνουμε τους εντολοδόχους του
- Νορβηγία: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη υπόπτου μετά από περιστατικό σε συναγωγή στο Τρόντχαϊμ
- Σαμσουνσπόρ – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-3: «Αγκαλιά» με την πρόκριση οι Ισπανοί
- Μονακό – Ολυμπιακός 81-80: «Ερυθρόλευκη»… αυτοκτονία στο Πριγκιπάτο
- Europa League: Πρώτο βήμα για Άστον Βίλα (1-0) και Πόρτο (2-1), χωρίς νικητή το Μπολόνια – Ρόμα (1-1)

