Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Μοιραράκη: Σήμερα η κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Δέσποινα Μοιραράκη: Σήμερα η κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Ο Ναύαρχος Π.Ν. άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6) βυθίζοντας στο πένθος την επιχειρηματία

Πολύ δύσκολες είναι οι ώρες για την Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία βιώνει την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

Ο Ναύαρχος Π.Ν. έδινε μάχη με τον καρκίνο για τρία χρόνια και τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6) άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιατρικό Κέντρο, όπου και νοσηλευόταν.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα θα του πουν το «ύστατο χαίρε» σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Χθες, μέσω ανάρτησής της η Δέσποινα Μοιραράκη θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και ενημέρωσε ότι επιθυμία της οικογένειάς είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μου συζύγου, Γιάννη Κοντούλη θα γίνει Τετάρτη 29 Ιουνίου στη Μητρόπολη Αθηνών στις 12:00. Θα αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας».

Η ανάρτησή της

Επίσης, η ίδια μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και αφού εξέφρασε τα συναισθήματά της έκανε μια παράκληση προς τους δημοσιογράφους.

«Η Δέσποινα Μοιραράκη μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Happy Day και στη συνέχεια διάβασε όσα της είπε η επιχειρηματίας.

«Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος», της ανέφερε και έκανε παράκληση να μην υπάρχουν κάμερες και οι δημοσιογράφοι να σεβαστούν την στιγμή για να μπορέσει να αποχαιρετήσει τον άνθρωπό της με τον τρόπο που αυτή και η οικογένειά του επιθυμούν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δέσποινα Μοιραράκη και Γιάννης Κοντούλης γνωρίστηκαν στην Κρήτη το 2008, όταν ο εκλιπών ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι».

«Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», έχει εξομολογηθεί η ίδια.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024