Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ώρα για δουλειά – Η αποστολή του Μπούργος για την Αυστρία (pic)

Άρης: Ώρα για δουλειά – Η αποστολή του Μπούργος για την Αυστρία (pic)

Για τις επόμενες δέκα μέρες ο Άρης θα βρίσκεται στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Χερμάν Μπούργος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα «πετάξουν» για το Σόχαου της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί από σήμερα (Τρίτη 28/6) μέχρι τις 8 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη.

Ο Αργεντινός προπονητής θα έχει μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Ματέο, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Πίρσμαν, Χαϊροβιτς, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Χρυσόπουλος, Τανούλης, Χατζηιωάννου.

Σε αυτούς που αναχωρούν σήμερα αναμένεται να προστεθεί σύντομα ο Πάπε Σεϊκ Ντιοπ, ο οποίος το βράδυ, λίγο μετά τις 11, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα από τους «κιτρινόμαυρους».

Επίσης, αναμένονται σύντομα και οι ανακοινώσεις για την επέκταση συμβολαίου του Γιόχαν Μπεναλουάν αλλά και η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μπράντλεϊ Μαζικού.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Σόχαου, ο Άρης θα δώσει τρία φιλικά: με το Αμβούργο (1/7, 18:30), με τη Γάνδη (4/7, 16:00) και με τον Άρη Λεμεσού (7/7, 18:30 – Γένερσντορφ).

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024