Μασσαλία: Επίθεση μεδουσών σε 80 κολυμβητές σε αγώνα – Περιποιήθηκαν τα τσιμπήματα με αφρό ξυρίσματος
Το περιστατικό με τις μέδουσες έγινε την Κυριακή στη Μασσαλία της Γαλλίας. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο είδος «πρωταγωνίστησε» στην επίθεση.
Κολυμβητές δέχθηκαν επίθεση από μέδουσες στη Μασσαλία σε ένα περιστατικό που τρομάζει, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ποιο είδος «πρωταγωνίστησε» σε αυτό.
Όπως αναφέρει το lindependant.fr και μεταδίδει η ΕΡΤ, το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 8:30 το πρωί, αρκετές εκατοντάδες ερασιτέχνες κολυμβητές βρέθηκαν στο Σατό Ντ’ Ιφ, στη Μασσαλία, για τον κολυμβητικό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης «Monte-Cristo», έναν αγώνα κολύμβησης μήκους 5 χλμ.
- Διαβάστε επίσης: Μωβ μέδουσες: Σε ποιες περιοχές παρατηρείται έξαρση – Πώς μπορούμε να προστατευτούμε
Ακούγονταν κραυγές από τους αθλητές
Μόνο που μετά από πέντε λεπτά, κραυγές άρχισαν να ηχούν μεταξύ των αγωνιζομένων. Ο λόγος; «Η παρουσία πολλών μεδουσών που επιτέθηκαν μαζικά στους κολυμβητές», εξηγεί ο Φρανσουά Ζακέλ του SNSM στο μικρόφωνο του BFM Marseille Provence.
- Διαβάστε επίσης: Θάλασσα: Οι μωβ, οι γαλάζιες μέδουσες και άλλοι εισβολείς
Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν επρόκειτο για μωβ μέδουσες. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι διασώστες διέσωσαν περίπου σαράντα αγωνιζόμενους με το λεωφορείο τους για να τους μεταφέρουν στην παραλία Πράδο όπου είχε προγραμματιστεί η άφιξη.
Εκεί, άλλα 40 άτομα που συμμετείχαν σε δεύτερο αγώνα ήρθαν για να παραπονεθούν για τσιμπήματα. Όλοι τους περιποιήθηκαν τις πληγές τους με… αφρό ξυρίσματος.
- «Η κλιμάκωση των ουκρανικών επιθέσεων καταφέρνει μόνο να παρατείνει τον πόλεμο», δηλώνει το Κρεμλίνο
- Άντζελα Δημητρίου: Αποχαιρέτησε την Μπόνι Τάιλερ με μια κοινή τους φωτογραφία
- Ισπανία: Συγκλονιστικά βίντεο από τη φονική φωτιά – 12 νεκροί – Κάηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
- Βάγια Νέστορα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής – Τρεις συλλήψεις
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442