Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μασσαλία: Επίθεση μεδουσών σε 80 κολυμβητές σε αγώνα - Περιποιήθηκαν τα τσιμπήματα με αφρό ξυρίσματος

Μασσαλία: Επίθεση μεδουσών σε 80 κολυμβητές σε αγώνα – Περιποιήθηκαν τα τσιμπήματα με αφρό ξυρίσματος

Το περιστατικό με τις μέδουσες έγινε την Κυριακή στη Μασσαλία της Γαλλίας. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο είδος «πρωταγωνίστησε» στην επίθεση.

Κολυμβητές δέχθηκαν επίθεση από μέδουσες στη Μασσαλία σε ένα περιστατικό που τρομάζει, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ποιο είδος «πρωταγωνίστησε» σε αυτό.

Όπως αναφέρει το lindependant.fr και μεταδίδει η ΕΡΤ, το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 8:30 το πρωί, αρκετές εκατοντάδες ερασιτέχνες κολυμβητές βρέθηκαν στο Σατό Ντ’ Ιφ,  στη Μασσαλία, για τον κολυμβητικό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης «Monte-Cristo», έναν αγώνα κολύμβησης μήκους 5 χλμ.

Ακούγονταν κραυγές από τους αθλητές

Μόνο που μετά από πέντε λεπτά, κραυγές άρχισαν να ηχούν μεταξύ των αγωνιζομένων. Ο λόγος; «Η παρουσία πολλών μεδουσών που επιτέθηκαν μαζικά στους κολυμβητές», εξηγεί ο Φρανσουά Ζακέλ του SNSM στο μικρόφωνο του BFM Marseille Provence.

Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν επρόκειτο για μωβ μέδουσες. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι διασώστες διέσωσαν περίπου σαράντα αγωνιζόμενους με το λεωφορείο τους για να τους μεταφέρουν στην παραλία Πράδο όπου είχε προγραμματιστεί η άφιξη.

Εκεί, άλλα 40 άτομα που συμμετείχαν σε δεύτερο αγώνα ήρθαν για να παραπονεθούν για τσιμπήματα. Όλοι τους περιποιήθηκαν τις πληγές τους με… αφρό ξυρίσματος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024