Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα παίζουν μπάσκετ στον Ανεμόμυλο

Θα παίζουν μπάσκετ στον Ανεμόμυλο

Ολοκληρώθηκε το γήπεδο μπάσκετ στην κοινότητα Ανεμόμυλος του Δήμου Καλαμάτας και οι 107 κάτοικοι, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ετοιμάζονται για αγωνιστική δράση.

Ολοκληρώθηκε το γήπεδο μπάσκετ στην Κοινότητα Ανεμόμυλος του Δήμου Καλαμάτας, ένα έργο που μπορεί να απευθύνεται σε έναν οικισμό λίγο πάνω των 100 ανθρώπων, αλλά δεν παύει να δημιουργεί ένα σημείο συνάντησης και άθλησης.

Οι εργασίες που έγιναν στο γήπεδο μπάσκετ αφορούσαν κυρίως την βελτίωση και πλαστικοποίηση του αγωνιστικού χώρου με αντιολισθητική υφή ακρυλικής βάσης, την γραμμογράφηση του, καθώς και την περίφραξη του.

Παράλληλα στον Δήμο Καλαμάτας κηρύσσεται αύριο 28 Ιουνίου 2022 η έναρξη του 2ο Ατομικού Πρωτάθλημα Σκακιού ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας.

Το τουρνουά θα διεξάγεται από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. Σύμφωνα με την προκήρυξη των Αγώνων, κάθε γύρος θα έχει τουλάχιστον 5-10 λεπτά διάλειμμα για όλους τους συμμετέχοντες και πριν την έναρξη του 3ου γύρου θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα 20 λεπτών, όπου θα μοιραστούν χυμοί για όλα τα παιδιά.

Επικεφαλής διαιτητής των αγώνων θα είναι ο ομοσπονδιακός διαιτητής κ. Αναστάσιος Κόκκιζας. Η υπόλοιπη ομάδα των διαιτητών θα συντονιστεί από τον επικεφαλής διαιτητή την ημέρα των αγώνων.

Οι πρώτοι 3 της τελικής κατάταξης θα βραβευτούν με κύπελλα. Ξεχωριστά, θα δοθούν και μετάλλια στον 1ο παιδί ανά ηλικιακής κατηγορίας (6,8,10,12) και θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες στο τέλος των αγώνων.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024