Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Αγγελική Ηλιάδη φωτογραφίζεται με μπικίνι και... προκαλεί πανικό

Η Αγγελική Ηλιάδη φωτογραφίζεται με μπικίνι και… προκαλεί πανικό

Απολαύστε την...

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει κορμί «λαμπάδα» στα 45 της χρόνια! Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο όπου περπατά φορώντας ένα υπέροχο μπικίνι και… έπαθαν όλοι την πλάκα τους με τις απίστευτες αναλογίες της!

Η τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, με τους θανατηφόρους κοιλιακούς της να κόβουν την ανάσα.

Η ίδια έχει βρει τον τρόπο να διατηρεί τις ιδανικές της αναλογίες χωρίς καθόλου κόπο. Αν και στις δύο γέννες της πήρε 17 κιλά, πολύ γρήγορα κατάφερε να επιστρέψει όταν καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δείτε και μόνοι σας…

«Πήρα 17 κιλά και στην πρώτη και στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Τα πιο πολλά κιλά χάνονται με τη γέννα, τα υπόλοιπα, για να είμαι ειλικρινής έφυγαν σχετικά γρήγορα, χωρίς, όμως να αγχωθώ γι’ αυτό το θέμα. Πάντως τα πιο δικαιολογημένα κιλά σε μια γυναίκα, είναι αυτά της εγκυμοσύνης. Άνθρωπο φτιάχνουμε μέσα στο σώμα μας δεν θα αγχωθούμε για μερικά κιλά! Όταν γέννησα και μπορούσα να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τη βοήθεια του αδερφού μου, που είναι γυμναστής αλλά και με σωστή διατροφή, επανήλθα στα κιλά μου» έχει πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της η Αγγελική Ηλιάδη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024