Σοκ από τη δολοφονία 21χρονης γνωστής τραγουδίστριας – Την πυροβόλησε ο 79χρονος σύζυγός της
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία...
Σοκ προκαλεί στο Μεξικό η είδηση της δολοφονίας 21χρονης τραγουδίστριας από τον 79χρονο σύζυγό της.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, η άτυχη τραγουδίστρια πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της σε εστιατόριο της Πόλης του Μεξικού.
Πρόκειται για την 21χρονη Yrma Lydia, η οποία μόλις είχε ξεκινήσει την καριέρα της στη μουσική. Το περιστατικό έλαβε μέρος στο εστιατόριο Suntory Del Valle στα νότια της πόλης, ενώ δράστης είναι ο 79χρονος Jesús Hernández Alcocer.
«Ένας άνδρας πυροβόλησε τη σύζυγό του τρεις φορές, έχει ήδη συλληφθεί μαζί με μια άλλη γυναίκα που τον συνόδευε», δήλωσε ο Ομάρ Γκαρσία Χαρφούχ, γραμματέας ασφαλείας της Πόλης του Μεξικού.
Σύμφωνα με μάρτυρες, μετά από καυγά, ένας γκριζομάλλης άνδρας πυροβόλησε την τραγουδίστρια, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν η σύζυγός του.
Ο Alcocer προσπάθησε να δωροδοκήσει την αστυνομία για να τον αφήσει να διαφύγει με τη συνοδεία ενός από τους φρουρούς ασφαλείας του, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
- Εργαζόμενοι ΔΥΠΑ για το φιάσκο με τα επιδόματα: Παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης οι προπληρωμένες κάρτες
- Συνταγή: Γαλατόπιτα
- Ξεκινούν 48ωρη απεργία οι οδηγοί ταξί – Τα αιτήματά τους
- Έρευνα: Έτσι η άσκηση βελτιώνει την ψυχική μας υγεία
- Καιρός: Συνεχίζεται το κύμα ψύχους την Τρίτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από Τετάρτη
- Τραπεζικές απάτες: Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει προβάδισμα στους επιτήδειους




