Σοκ προκαλεί στο Μεξικό η είδηση της δολοφονίας 21χρονης τραγουδίστριας από τον 79χρονο σύζυγό της.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, η άτυχη τραγουδίστρια πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της σε εστιατόριο της Πόλης του Μεξικού.
Πρόκειται για την 21χρονη Yrma Lydia, η οποία μόλις είχε ξεκινήσει την καριέρα της στη μουσική. Το περιστατικό έλαβε μέρος στο εστιατόριο Suntory Del Valle στα νότια της πόλης, ενώ δράστης είναι ο 79χρονος Jesús Hernández Alcocer.
«Ένας άνδρας πυροβόλησε τη σύζυγό του τρεις φορές, έχει ήδη συλληφθεί μαζί με μια άλλη γυναίκα που τον συνόδευε», δήλωσε ο Ομάρ Γκαρσία Χαρφούχ, γραμματέας ασφαλείας της Πόλης του Μεξικού.
Σύμφωνα με μάρτυρες, μετά από καυγά, ένας γκριζομάλλης άνδρας πυροβόλησε την τραγουδίστρια, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν η σύζυγός του.
Ο Alcocer προσπάθησε να δωροδοκήσει την αστυνομία για να τον αφήσει να διαφύγει με τη συνοδεία ενός από τους φρουρούς ασφαλείας του, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας