Τη βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός θα είναι 100% έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, εξέφρασε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Ο Μαροκινός επιθετικός των ερυθρόλευκων μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία των πρωταθλητών Ελλάδος στην προετοιμασία της Αυστρίας, καθώς αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Olympiacos TV:
Για την έως τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού: «Είμαι χαρούμενος που ήρθαμε στην Αυστρία, όπου η θερμοκρασία είναι διαφορετική από την Ελλάδα. Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι μας, χάσαμε αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κάναμε μια καλή προπόνηση, μετά από την προπόνηση που κάναμε το πρωί. Θα κάνουμε πολλά παιχνίδια που θα μας δώσουν ρυθμό. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τη Φορτούνα Ντισελντορφ και έτσι προετοιμαζόμαστε.
Η θερμοκρασία εδώ είναι καλύτερη από την Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, έχουμε μια ομάδα με νέους παίκτες που έχουν έρθει και πρέπει να τους υποδεχτούμε, να ιδρώσουμε, να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλά πριν παίξουμε τα πιο καθοριστικά παιχνίδια».
Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα: «Έχουμε ακόμη ένα μήνα δουλειάς. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, ο προπονητής έχει προγραμματίσει αρκετά φιλικά παιχνίδια, επομένως πιστεύω ότι με τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις προπονήσεις θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο προκριματικό».
Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω την περιπέτεια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με υποστηρίζουν, ελπίζω ότι φέτος θα έχουμε πολλές καλές στιγμές, τους χρειαζόμαστε και ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε στους στόχους που έχουμε όλοι».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!