Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τότεναμ πιέζει τη Ρόμα για τον Τζανιόλο

Η Τότεναμ πιέζει τη Ρόμα για τον Τζανιόλο

Η Τότεναμ εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Νικολό Τζανιόλο από την Ρόμα, με τους ιθύνοντες των Λονδρέζων να ταξιδεύουν στην Ιταλία προκειμένου να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του 22χρονου άσου.

Η Τότεναμ συνεχίζει να ψάχνει την μεταγραφική της ενίσχυση, καθώς μετά τον Πέρισιτς θέλει να προσθέσει ακόμη έναν ακραίο στο ρόστερ της.

Τα «σπιρούνια» έχουν ήδη κάνει δικό τους τον Ιβάν Πέρισιτς, με τον Αντόνιο Κόντε να επιθυμεί την απόκτηση ακόμη ενός παίκτη που αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός κόουτς γνωρίζει πολύ καλά πως να κινηθεί στην ιταλική αγορά και γι’ αυτό το SkySport Italia αναφέρει ότι ο αθλητικός διευθυντής των Λονδρέζων, Φάμπιο Παρατίτσι «πέταξε» για τη Ρώμη, προκειμένου να γίνει κρούση για τον Νικολό Τζανιόλο!

Ο αστέρας της Ρόμα κοστολογείται στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, οι «τζιαλορόσι» εμφανίζονται ανοιχτοί σε ενδεχόμενη διαπραγμάτευση για τον ποδοσφαιριστή.

Την φετινή σεζόν ο Νικολό Τζανιόλο κατέγραψε με την φανέλα της Ρόμα 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό οκτώ γκολ και 6 ασίστ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024