Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καρβάλιο: «Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα με τη Ριντ – Να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα»

Καρβάλιο: «Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα με τη Ριντ – Να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα»

Ο Ζοάο Καρβάλιο μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με τη Ριντ και τόνισε ότι δεν έχει σημασία αυτή την περίοδο το αποτέλεσμα, αλλά να είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός όταν έρθουν τα επίσημα ματς.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση για τη νέα σεζόν με αντίπαλο τη Ριντ και ο Ζοάο Καρβάλιο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς με την αυστριακή ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία, αφού αποτελούν μέρος της προπόνησης και βοηθούν τους ποδοσφαιριστές να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται,

Παράλληλα, ο Καρβάλιο τόνισε στην τοποθέτηση του μετά το ματς, ότι το σημαντικό είναι να είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός στα επίσημα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρβάλιο: 

«Δεν είναι σημαντικό το αποτέλεσμα. Τα φιλικά ματς είναι σημαντικά για εμάς για να δούμε πώς νιώθουμε εμείς μέρα με τη μέρα. Οντως ένιωσα εγώ καλά σήμερα, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε το πώς είμαστε και πού βρισκόμαστε.

Θέλω να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν τα επίσημα παιχνίδια. Γι’ αυτό δουλεύουμε όλοι μας. Δεν έχουν μεγάλη σημασία τα αποτελέσματα. Είναι μέρος της προπόνησης το παιχνίδι με την Ριντ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024