Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Είναι δύσκολο να σας πείσω ότι δεν θα γίνουν εκλογές

Μητσοτάκης: Είναι δύσκολο να σας πείσω ότι δεν θα γίνουν εκλογές

«Έχω εξαντλήσει το θέμα για τις πρόωρες εκλογές, δεν έχω να προσθέσω τίποτε»

Ερωτηθείς για τις πρόωρες εκλογές -κατά της διάρκειας της συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής– ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Έχω εξαντλήσει το θέμα για τις πρόωρες εκλογές, δεν έχω να προσθέσω τίποτε»  και σχολιάζοντας το αν η «εκλογολογία» όλο το τελευταίο διάστημα έχει οδηγήσει τους υπουργούς της κυβέρνησης «να κατεβάσουν τα μολύβια» είπε:

Συνέχεια αυτά με ρωτάτε

«Η κυβέρνηση συνεχίζει κανονικά την δουλειά της, κανείς υπουργός δεν έχει κατεβάσει τα μολύβια. Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο να σας πείσω ότι δεν θα γίνουν εκλογές και ανασχηματισμός μιας και συνέχεια αυτά με ρωτάτε».

Διαβάστε επίσης Μητσοτάκης: Η Τουρκία έχει δύο δρόμους – Δεν θα παίξω το παιχνίδι της ρητορικής έντασης

Διαβάστε επίσης Τσίπρας: Συνάντηση με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Έχω δώσει επαρκείς απαντήσεις

Ειδικότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Όλοι συζητούν για πρόωρες εκλογές με αφορμή τα όσα είπατε για την αποφυγή μιας μακράς, τοξικής προεκλογικής περιόδου. Σας ανησυχεί μήπως οι υπουργοί κατεβάσουν τα μολύβια απλώς;».

Αναλυτικά η απάντηση του πρωθυπουργού είχε ως εξής:

«Δεν έχω να προσθέσω τίποτα για το θέμα αυτό, κυρία Ψαρά. Νομίζω ότι έχω δώσει επαρκείς απαντήσεις σε συνεντεύξεις που έχω δώσει τις τελευταίες εβδομάδες. Θα πω μόνο ότι η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της με ακόμα μεγαλύτερη μεταρρυθμιστική ένταση και διάθεση. Κανείς υπουργός δεν έχει κατεβάσει κανένα μολύβι και έχουμε ακόμα πλούσια δουλειά να κάνουμε.

»Αναφέρω ενδεικτικά το Νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση, το οποίο εκτιμώ ότι θα ψηφιστεί τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και μια σειρά από παρεμβάσεις σε πολλά επίπεδα πολιτικής. Η Κυβέρνηση συνεχίζει κανονικά την δουλειά της, απερίσπαστη από την όλη φιλολογία η οποία αναπτύσσεται γύρω μας.

»Εξάλλου, θα εισέλθουμε σύντομα στον τέταρτο χρόνο της διακυβέρνησής μας. Έχω πια αρκετή εμπειρία να γνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορώ να σας πείσω ότι δεν θα γίνουν εκλογές ή ότι δεν θα γίνει ανασχηματισμός, καθώς γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτά είναι τα δύο αγαπημένα θέματα στα οποία διαρκώς επανέρχεστε, όταν δεν έχετε κάτι άλλο να με ρωτήσετε».

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024