Εκλογές: «Ο λαός δεν θα ψηφίσει Τσίπρα για να ξανακυβερνήσουν Τσακαλώτος-Βαρουφάκης», λέει η Ντόρα Μπακογιάννη
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετρήσει τα πάντα πριν πάρει απόφαση για πρόωρες εκλογές», τόνισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη, με απλή αναλογική και με υπηρεσιακό πρωθυπουργό, εν μέσω παροξυσμού και παραλογισμού του Εντογάν σε βάρος της χώρας μας», τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.
Και προσέθεσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ότι ο πρωθυπουργός «θα μετρήσει τα πάντα πριν πάρει απόφαση για πρόωρες εκλογές».
Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ακόμη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δημιουργεί κλίμα αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος, όπως o Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, γι’ αυτό ζητά διορισμό υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών τρεις μήνες πριν από τις φερόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.
«Ο Τσίπρας πιστεύει από τώρα ότι θα χάσει»
Όπως εκτιμά η κυρία Μπακογιάννη, ο ελληνικός λαός θέλει σταθερότητα και δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα, «για να ξανακυβερνήσει ο κ. Τσακαλώτος με τον κ. Βαρουφάκη».
Για την τουρκική προκλητικότητα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι ο Ερντογάν δεν θα προκαλέσει επεισόδιο σε βάρος της Ελλάδας.
Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε τέλος τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, για την επίθεση που δέχτηκε, λέγοντας ότι είναι όμορφη και αδύνατη και κάποιοι την ζηλεύουν και εκτοξεύουν κακίες.
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Πάνω από 400 ουκρανικά drones εξαπολύθηκαν εναντίον της Μόσχας κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Πώς η ζέστη επηρεάζει τη γάτα σας και οι τρόποι για να την προστατεύσετε
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Α’)
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- ΥΠΕΞ για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής: Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει ύψιστη προτεραιότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442