Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Το Νησί των Μυστικών» στο Θέατρο Φλόκα - Μια εμπνευσμένη παράσταση με ελεύθερη είσοδο για όλους

«Το Νησί των Μυστικών» στο Θέατρο Φλόκα – Μια εμπνευσμένη παράσταση με ελεύθερη είσοδο για όλους

Tη Δευτέρα 27/6/2022 – Το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την χορογραφία υπογράφει η Ζωή Ανδρίτσου

Σε μία εμβληματική τοποθεσία, με τεράστιο ιστορικό και πολιτιστικό βάρος, την Αρχαία Ολυμπία, και συγκεκριμένα στο πανέμορφο Θέατρο Φλόκα, ανεβαίνει τη Δευτέρα 27/6/2022 η Χοροθεατρική Παράσταση «Το Νησί των Μυστικών».

Το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την χορογραφία υπογράφει η εξαιρετικά ταλαντούχα και δημιουργική Ζωή Ανδρίτσου και σε αυτή συμμετέχουν συνολικά 275 άτομα, διαφόρων ηλικιών, ξεκινώντας από λιλιπούτειους χορευτές και χορεύτριες ηλικίας μόλις 3 ετών!

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

Μια παρέα από 4 φίλες φεύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές! Όταν το καράβι τους ναυαγήσει, βρίσκονται σε μια παραλία, όπου τίποτα δεν μοιάζει όπως πραγματικά είναι.

Σύντομα, συνειδητοποιούν ότι το νησί που τις «έσωσε» κρύβει μυστικά, επικίνδυνα ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή.

Θα αποδειχθεί η φιλία τους αρκετά ισχυρή ώστε να καταφέρουν να γλιτώσουν και να αποκαλύψουν τι κρύβει τελικά «Το Νησί των Μυστικών»;

«Το Νησί των Μυστικών» είναι μια χοροθεατρική παράσταση με εκπαιδευτικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, όπου μέσα από τον συνδυασμό του χορού με την μουσική, το τραγούδι, το θέατρο και τον κινηματογράφο αναδεικνύονται οι έννοιες της φιλίας, της συντροφικότητας και του σεβασμού της ανθρώπινης υπόστασης και των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου. Παράλληλα, θίγονται σοβαρά θέματα που απασχολούν την εποχή μας, όπως ο εκφοβισμός, η κακοποίηση, ο ξεριζωμός και η προσφυγιά. Κι όλα αυτά με έναν τρόπο που προκαλεί συναισθήματα χαράς, γέλιου, αλλά και προβληματισμού και συγκίνησης.

«Ο λόγος που προσεγγίζω τις παραστάσεις μου με αυτή την ολιστική μεθοδολογία είναι γιατί έτσι μπορούν όλοι, συμμετέχοντες στην παράσταση και θεατές, να ανακαλύψουν την δύναμη της τέχνης στο σύνολό της και να γίνουν μέρος της καλλιτεχνικής έκφρασης» σημειώνει η δημιουργός της παράστασης Ζωή Ανδρίτσου.

Οι χιλιάδες θεατές που κατακλύζουν κάθε χρόνο τις κερκίδες του θεάτρου Φλόκα απολαμβάνουν μία καλλιτεχνική δημιουργία διεθνών προδιαγραφών με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, και συγκλονιστικές χορογραφίες που καθηλώνουν μικρούς και μεγάλους.

«Το Νησί των Μυστικών»

Μια Χοροθεατρική Παράσταση που μέσα από το μυστήριο, το γέλιο, την αγωνία και τη συγκίνηση θα μας ταξιδέψει σε αχαρτογράφητους τόπους.

Σενάριο-Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Ανδρίτσου Ζωή

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, στις 21.15 στο Θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024