Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία ήταν το χθεσινό (23/6) επεισόδιο του Survivor.
Καθώς το παιχνίδι ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία, οι παίκτες κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο και να φτάσουν μέχρι τον τελικό.
Στην καλύβα επικράτησε χάος μετά την ισοψηφία στην ψηφοφορία
Η λάθος συνεννόηση είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν στον τάκο τόσο η Σταυρούλα Χρυσαειδή όσο και ο Σπύρος Μαρτίκας για να συναντήσουν την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου. Αυτό έφερε αναστάτωση και τη δυσαρέσκεια του El Professor.
Κατά τα άλλα, στον στίβο μάχης επικράτησε η Ασημίνα και για το έπαθλο διάλεξε να πάρει μαζί της τον Άρη Σοϊλέδη, τον Στάθη Σχίζα και την Μαίη.
Στο τέλος της βραδιάς, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο για να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.
Τελικά, αυτός που δεν τα κατάφερε και έφυγε οριστικά από το Survivor ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!