Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει κάνει ακόμα την πρώτη της μεταγραφική κίνηση επί ημερών Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο η Ένωση δουλεύει από πίσω διάφορες περιπτώσεις, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει στο μπλοκάκι του πολλά ονόματα που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.
Αυτή τη στιγμή η Ένωση έχει ως goal target τις τέσσερις μεταγραφές, επιθυμώντας να κάνει… ποδαρικό στο μεταγραφικό παζάρι με τέσσερις προσθήκες. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα φέρεται να θέλει έναν κεντρικό αμυντικό, έναν χαφ, έναν ακραίο μπροστά και έναν επιθετικό.
Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να καλυφθούν πρώτα οι μεγάλες «τρύπες» και έπειτα να γίνουν οι όποιες διορθωτικές κριθούν πως είναι απαραίτητες από τους «κιτρινόμαυρους».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.