
Αχτσιόγλου: Στο πλευρό της και η Δόμνα Μιχαηλίδου – «Το σεξιστικό bullying είναι κατάλοιπο άλλων εποχών»
Υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου τάσσεται και η Δόμνα Μιχαηλίδου απέναντι στις σεξιστικές επιθέσεις που δέχτηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Η Έφη Αχτσιόγλου έγινε στόχος σεξιστικής επίθεσης στα social media για την εμφάνισή της, με την ίδια να δίνει αποστομωτική απάντηση στα τρολ του διαδικτύου. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ταχθούν στο πλευρό της κ. Αχτσιόγλου, μεταξύ των οποίων και η Δόμνα Μιχαηλίδου.
Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία της με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανάρτησή της έγραψε: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα από την Έφη Αχτσιόγλου; Έχω. Επηρεάζει κανέναν; ΚΑΝΕΝΑΝ. Τα χέρια, τα πόδια, το σώμα όλων μας δεν είναι προς συζήτηση. Το σεξιστικό bullying είναι κατάλοιπο εποχών που θα έπρεπε να έχουμε αφήσει πίσω. Πολύ πίσω».
- Γαλλία: 4χρονη εντοπίστηκε αφυδατωμένη δίπλα στη σορό της μητέρας της
- Ολυμπιακός: Η συντριπτική παράδοση επί του Παναθηναϊκού και τα τρία «κόκκινα» σερί
- Πόλεμος: Ανταλλαγή 185 αιχμαλώτων πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
- Φάμελλος: Η ίδρυση της ΕΛΑΣ, μείζον πολιτικό γεγονός – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την αντιμετωπίζει αντιπαραθετικά
- Σεξ, λιτότητα και βότκα – O ελληνικός μύθος της Ιφιγένειας έγινε ταινία στα ουαλικά
- ELPEN: Βραβείο Εξωστρέφειας από το ΕΒΕΑ ως πρότυπο ελληνικής εξαγωγικής αριστείας

