Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο IT Recruitment School στην Ελλάδα και την Κύπρο

Το πρώτο IT Recruitment School στην Ελλάδα και την Κύπρο

Eξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για όσους θέλουν να εργαστούν ως ΙΤ Recruiters εντός κι εκτός Ελλάδας, εξ αποστάσεως ή διά ζώσης.

Το Skillscouts είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Ελλάδα, που εκπαιδεύει επαγγελματίες του HR και του ΙΤ στο Tech Recruiting, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της Παγκόσμιας Αγοράς. Είναι η μοναδική υπηρεσία που παρέχει εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στους ενδιαφερόμενους με στόχο να εργαστούν ως ΙΤ Recruiters στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, εξ αποστάσεως ή διά ζώσης.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2021, το Skillscouts-IT Recruitment School συνεχίζει δυναμικά να εκπαιδεύει επαγγελματίες Recruiters/HR Professionals που θέλουν να εστιάσουν στα Ταλέντα από τον χώρο της Τεχνολογίας. Ως μοναδική υπηρεσία που παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, με επίπεδο δυσκολίας αλλά και ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια κάθε συμμετέχοντα, θεωρείται πλέον η κορυφαία υπηρεσία στον χώρο του IT Recruitment.

Το ΙΤ Recruitment School του Skillscouts διεκπεραιώνεται σε συνεργασία με το Workearly, την πιο δημοφιλή εκπαιδευτική υπηρεσία upskilling και reskilling για τεχνολογικές ειδικότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στα μεγαλύτερα tech hubs, συνεργαζόμενο με κορυφαίους οργανισμούς της Silicon Valley.

Τι είναι το IT Recruiting;

Οι IT ή Tech Recruiters είναι οι υπεύθυνοι προσλήψεων που είναι επιφορτισμένοι με την αναζήτηση, αξιολόγηση και επιλογή υποψηφίων για επαγγέλματα Τεχνολογίας. Η ζήτηση σε recruiters που είναι εξοικειωμένοι με τις τεχνολογικές ειδικότητες ενισχύεται αναλογικά με τη ζήτηση των ίδιων των ειδικοτήτων, σημειώνοντας αύξηση μισθού πάνω από 35% ετησίως σε όσους είναι εξειδικευμένοι στο IT Recruiting.

Επιπλέον, λόγω της παγκόσμιας ζήτησης, οι IT Recruiters, έχουν την δυνατότητα πλέον να δουλεύουν από την Ελλάδα εξ αποστάσεως με εταιρείες του Εξωτερικού, όπου οι τεχνολογικές αγορές και οι ανάγκες σε προσλήψεις είναι πολλαπλάσιες, επομένως οι μισθοί των εξειδικευμένων επαγγελματιών στο ΙΤ Recruiting ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Οι ιδρυτές του Skillscouts, Δημήτρης Κυριακάτης και Ευθύμης Βαφειάδης, διακρίθηκαν για την καινοτομία στου Skillscouts με την ανάδειξή τους στη λίστα των 40 επιχειρηματιών στην Ελλάδα που καινοτομούν και διακρίνονται! Όπως αναφέρουν: «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους IT Recruiters να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στελέχωσης, σύμφωνα με τα πρότυπα των διεθνών αγορών υψηλής τεχνολογίας. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Ελλάδα, αλλά όχι η απαραίτητη βοήθεια. Η αγορά της τεχνολογίας διανύει την καλύτερή της φάση και θέλουμε να δοθούν ευκαιρίες εξέλιξης σε όλους».

Εκπαίδευση

Στο ΙΤ Recruitment School, η εκπαίδευση διεκπεραιώνεται ατομικά, ώστε να δοθεί η απαραίτητη προσοχή στον κάθε εκπαιδευόμενο ξεχωριστά, αναλαμβάνοντας τόσο Junior όσο και Senior επαγγελματίες, ανάλογα με το επίπεδό τους. Συνδυάζοντας την ασύγχρονη εκπαίδευση με μεθόδους εξατομικευμένου personal training, οι recruiters θα έχουν την δυνατότητα μάθουν ποιες είναι οι αρμοδιότητες κάθε ειδικότητας ενός τεχνολογικού επαγγέλματος, ποιες είναι οι δεξιότητες και τι σημαίνει κάθε μία από αυτές, πού χρησιμεύει η κάθε δεξιότητα και ποιο είναι σημαντικότερο εφόδιο από το άλλο. Επίσης, τους δίνεται η δυνατότητα να μάθουν έξυπνους τρόπους και να εφαρμόσουν αποτελεσματικές μεθόδους, ώστε να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες στελέχωσης.

Πιστοποίηση

Αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη, με τα διαπιστευτήρια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA), το Skillscouts προχώρησε σε συνεργασία με την Credly, τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο πάροχο digital credentials στον κόσμο για την παραγωγή εξειδικευμένων micro-credentials, ώστε να έχουν μοναδική αντιμετώπιση και αναγνώριση οι απόφοιτοι των προγραμμάτων του.

Διασύνδεση / Εταιρικές Εκπαιδεύσεις

Οι εταιρείες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά την εκπαίδευση του δυναμικού τους στο ΙΤ Recruiting, αποκτώντας έτσι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα στο κομμάτι των τεχνολογικών προσλήψεων. Το εντυπωσιακό, για τα ελληνικά δεδομένα πελατολόγιο του Skillscouts, περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα διεθνή brands.

Από την άλλη πλευρά, recruiters και agencies που έχουν πιστοποιηθεί και δικτυωθεί μέσω του Skillscouts Ηub δηλώνουν ότι έχουν πολύ μεγάλη αύξηση σε επαγγελματικές προτάσεις στην Ελληνική αγορά αλλά και από κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού.

Συμμετοχή

  • Tech Recruitment Bootcamp: Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για όλες τις ειδικότητες του ΙΤ, εξετάζοντας μία προς μία τις αρμοδιότητές τους, τα ζητούμενα skills, τους τρόπους αναζήτησης και CV screening, καθώς επίσης και τις μεθόδους αξιολόγησης.
  • Mini Boot camp: Διαλέγετε την ειδικότητα των Tech Talents που σας ενδιαφέρει ώστε να μάθετε τα πάντα αποκλειστικά για αυτή την ειδικότητα! Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα για Tech Recruitment σε Developers, Data Analysts ή άλλα.Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε στις ειδικότητες με τις οποίες ασχολείστε καθημερινά ή σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση προφίλ ώστε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα και το κόστος.Το πρόγραμμα διαμορφώνεται σε απόλυτη συνεννόηση με κάθε συμμετέχοντα ατομικά.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024