Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γάμος αλά Ελληνικά 3»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Πλάκα- Η ανακοίνωση της Νία Βαρντάλος

«Γάμος αλά Ελληνικά 3»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Πλάκα- Η ανακοίνωση της Νία Βαρντάλος

Το σίκουελ, My Big Fat Greek Wedding 2, κυκλοφόρησε το 2016 και περιλάμβανε το αρχικό καστ αλλά και την Έλενα Καμπούρη που υποδύθηκε την κόρη της Νίας.

Η Ελληνοκαναδή πρωταγωνίστρια, σεναριογράφος και παραγωγός του «Γάμος αλά ελληνικά»Νία Βαρντάλος επιστρέφει για τρίτη φορά ως Τούλα Πορτοκάλος, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας.

Με ανάρτησή της στα social media, η 59χρονη ηθοποιός ενημέρωσε τους followers της ότι βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα όπου και ξεκινούν τα γυρίσματα στην Πλάκα, για το τρίτο σίκουελ της σειράς.

«Έχω μία ανακοίνωση να κάνω. Είμαστε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά 3» λέει σε σχετικό βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή τη φορά σκηνοθετεί κιόλας.

«Πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη σε όλους σας για την υποστήριξή σας καθώς περιμένουμε να ξεκινήσουμε το γύρισμα. Ελλάδα μωρό μου. Ελλάδα!», έγραψε στη λεζάντα η Νία Βαρντάλος.

Η πρώτη ταινία, My Big Fat Greek Wedding, κυκλοφόρησε το 2002 και έγινε η ρομαντική κωμωδία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών. Απέφερε 241,4 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική.

Το σίκουελ, My Big Fat Greek Wedding 2, κυκλοφόρησε το 2016 και περιλάμβανε το αρχικό καστ αλλά και την Έλενα Καμπούρη που υποδύθηκε την κόρη της Νίας.

Γυρίσματα σε Αθήνα και Κέρκυρα

Τα γυρίσματα του τρίτου σίκουελ θα γίνουν σε Αθήνα και Κέρκυρα.

H Nία Βαρντάλος είχε επιβεβαιώσει ότι είχε ολοκληρωθεί το σενάριο της σειράς σε παλαιότερη ανάρτησή της.

Είχε κοινοποιήσει μια φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της Λέινι Καζάν, Λούις Μαντιλόρ και Τζια Καρίδις και όπως έγραψε η ταινία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Μάικλ Κωνσταντίν, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον πατέρα της, Γκας, ο οποίος έχει πεθάνει.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024