Οι παίκτες τα δίνουν όλα κάθε φορά στον στίβο μάχης και κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.
Στο χθεσινό επεισόδιο ο Άρης Σοϊλέδης ήταν ο μεγάλος νικητής και στον τάκο, πλάι στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, βγήκε τη Μαίη Εμμανουηλίδου.
Απόψε, οι 7 εναπομείναντες παίκτες θα διασταυρώσουν ξανά τα «ξίφη» τους για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, θα κερδίσει ο Νίκος Γιάννης, που καταφέρνει να σπάσει έτσι το σερί του Άρη Σοϊλέδη. Η Σταυρούλα επίσης, είναι αυτή που θα βγει υποψήφια προς αποχώρηση.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.