Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόλυτη ασφάλεια στο σπίτι με λιγότερα από 30 ευρώ

Απόλυτη ασφάλεια στο σπίτι με λιγότερα από 30 ευρώ

Το gadget της Xiaomi που θα κρατήσει το κεφάλι σου ήσυχο στις διακοπές

Έκλεισες ακτοπλοϊκά, έκλεισες δωμάτιο και τώρα ανησυχείς που θα αφήσεις… κλειστό και το σπίτι σου. Οι καλοκαιρινές σου διακοπές είναι η ύψιστη ευκαιρία χαλάρωσης και είναι κρίμα το μυαλό σου να τρέχει στις πεζές αγωνίες της πόλης. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν οικονομικά gadgets που θα σε απαλλάξουν από τα περιττά άγχη.

Στο SHOPFLIX.gr θα βρεις την Ip Wi-Fi Κάμερα Full Hd+ Mi Home 360° 2K της Xiaomi με ειδοποίηση ανίχνευσης κίνησης μόλις στα 28,77€. Εξοπλισμένη με διπλό κινητήρα, έχει τη δυνατότητα περιστροφής πάνω-κάτω (λειτουργία pan/tilt) για οριζόντια γωνία προβολής 360° και κάθετη γωνία προβολής 115°. Με λίγα λόγια, δεν της ξεφεύγει τίποτα.

Μικρή σε μέγεθος και ιδιαίτερα ευέλικτη, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού – αλλά ακόμη και ανάποδα στο ταβάνι, για ακόμη καλύτερη προβολή. Η έξυπνη ανίχνευση κίνησής της, της επιτρέπει να «πιάσει» οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα και να ενεργοποιήσει συναγερμό, να τραβήξει στιγμιότυπο, να καταγράψει βίντεο και να σου στείλει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σου να δράσεις άμεσα για να προλάβεις επικίνδυνες καταστάσεις. Και χάρη στη λειτουργία νυχτερινής όρασης, μπορείς να παρακολουθείς τα πάντα ανά πάσα στιγμή, αφού σου στέλνει πεντακάθαρη εικόνα ακόμη και μέσα στη νύχτα.

Φεύγεις άμεσα; Χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του shopflix.gr με την Courier Center η έξυπνη κάμερα της Xiaomi θα φτάσει στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι στον ακριβή χρόνο παράδοσης που θα δεις κατά την παραγγελία, για να μην περάσεις τον πολύτιμο χρόνο της άδειάς σου ανησυχώντας.

Πρόλαβέ τη.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024