Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Το πλάνο των 6+2 μεταγραφών

ΑΕΚ: Το πλάνο των 6+2 μεταγραφών

Έξι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις και δύο που μπορεί να προκύψουν για την ΑΕΚ…

Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει κάνει ακόμα την πρώτη της μεταγραφική κίνηση επί ημερών Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο η Ένωση δουλεύει από πίσω διάφορες περιπτώσεις, φέρνοντας στο κάδρο και αυτήν του Ντομίνγκος Ντουάρτε της Γρανάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» αυτή τη στιγμή έχουν θέσει ως goal target τις έξι μεταγραφικές κινήσεις. Ή τις τουλάχιστον έξι μεταγραφές. Διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν ακόμα δύο περιπτώσεις για τον Αλμέιδα.

Πως έχουν τα πράγματα ωστόσο. Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει τουλάχιστον δύο στόπερ για αρχή, καθώς ο Ογκνιέν Βράνιες έχει ήδη «τελειώσει» από την Ένωση, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να βρίσκεται επίσης στην πόρτα της εξόδου.

Έτσι, οι συγκεκριμένες αποχωρήσεις, μαζί με τις κινήσεις που θα γίνουν θα φέρουν μια εντελώς ανανεωμένη αμυντική γραμμή. Παράλληλα, must θεωρούνται και οι δύο προσθήκες στα χαφ, με την περίπτωση του Πινέδα να παραμένει σε πρώτο πλάνο, καθώς είναι ο διακαής πόθος του Αλμέιδα.

Απαραίτητη ωστόσο θεωρείται και η ενίσχυση στην επίθεση, καθώς η Ένωση θα αποκτήσει σίγουρα έναν εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά και έναν επιθετικό που θα… μυρίζει τα δίχτυα και θα «κουμπώσει» με τον Σέρχιο Αραούχο.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψουν και ακόμα δύο κινήσεις, καθώς ο Αλμέιδα έχει αφήσει ανοιχτό το παράθυρο στους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να γίνουν ακόμα δύο μεταγραφικές κινήσεις εφόσον κριθεί απαραίτητο…

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024