
Νέα Δημοκρατία: Καλοκαιρινές περιοδείες στελεχών
Ποιοι θα βρεθούν εκτός Αττικής τις επόμενες ημέρες
Περιοδείες σε νομούς της Ελλάδας, θα πραγματοποιήσουν κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας και αυτή την εβδομάδα.
Στην Άρτα
Ειδικότερα, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον νομό ‘Αρτας στην οποία θα συμμετάσχουν ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης, ‘Αννα Ευθυμίου, Γιώργος Κωτσός.
Στην Λακωνία
Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, o γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, μαζί με το γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα επισκεφτούν τον νομό Λακωνίας. Στην επίσκεψη θα συμμετάσχουν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος.
Στην Ρόδο
Στις 24 Ιουνίου, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος, η γενική γενική Γραμματέας Τουρισμού Ολυμπία Αναστασοπούλου καθώς και οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Γιάννης Μελάς, Κατερίνα Μονογυιού θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη Ρόδο.
- Ο Τραμπ τιμωρεί τη Γερμανία του Μερτς – Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη μείωση των στρατευμάτων τους στη χώρα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Τρεις ασκήσεις που τα βάζουν με την κακή στάση σώματος
- ΕΦΚΑ: Τρία πακέτα αναδρομικών σε συνταξιούχους – Τα ποσά, οι δικαιούχοι και οι πληρωμές
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο

