
Καβάλα: Γυναίκα ζητούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο για να γλιτώσει από τον κακοποιητικό σύζυγό της
Γιατί αρνήθηκε ο καπετάνιος.
Εμφανώς κακοποιημένη εμφανίστηκε μία γυναίκα στο κεντρικό λιμάνι στην Καβάλα, ζητώντας να αναχωρήσει με το πλοίο «Διαγόρας» για να γλιτώσει από τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εμφανώς χτυπημένη από ξυλοδαρμό ζήτησε να μπει στο πλοίο, όμως ο καπετάνιος δεν το δέχθηκε.
Αντιθέτως στο λιμάνι έφθασε το ασθενοφόρο για να παραλάβει τη γυναίκα και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Ωστόσο η γυναίκα επέμενε να ταξιδέψει κι έτσι υπέγραψε σχετική δήλωση προκειμένου να της επιτραπεί η επιβίβαση.
Όπως φαίνεται είχε προηγηθεί άγριος καβγάς με τον σύζυγό της, ο οποίος ξέσπασε βίαια πάνω της. Το ζευγάρι είχε έρθει με το αυτοκίνητο στην Καβάλα ξεκινώντας από την πόλη της Μακεδονίας.
Ο άνδρας ή σύντροφός της, Έλληνας σε καταγωγή δεν εμφανίστηκε. Το Λιμεναρχείο έχει ενημερωθεί σχετικά με το περιστατικό και θα σχηματίσει δικογραφία.
- Eurovision 2026: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Η Κύπρος και ποιες χώρες διαγωνίζονται
- Kythira pass – Chios pass: Οι δικαιούχοι και η διαδικασία για τα Voucher 250 και 300 ευρώ
- Η… προφητική ανάρτηση του Κι για την πρόκριση της Βαλένθια (pic)
- Θεσσαλονίκη: Απολογούνται οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 54χρονου – Δεν έχει εντοπιστεί η σορός στον Λουδία
- H «ακτινογραφία» του Έλληνα συνταξιούχου – Πού κυμαίνεται η μέση σύνταξη
- Σι σε Τραμπ: Κακοί χειρισμοί στο θέμα της Ταϊβάν μπορεί να προκαλέσουν σύγκρουση – Το Ιράν και τα άλλα θέματα στην ατζέντα



