Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Καύσωνας διαρκείας με 40αρια έρχεται να πλήξει τη χώρα

Καιρός: Καύσωνας διαρκείας με 40αρια έρχεται να πλήξει τη χώρα

Ο δροσερός Ιούνιος, με τις χαμηλές θερμοκρασίες και το χειμωνιάτικό σκηνικό κατά περιόδους, αλλάζει τις επόμενες ημέρες, καθώς βάζει τα καλοκαιρινά του και σταδιακά από αύριο, ετοιμαστείτε για υψηλές θερμοκρασίες, με το θερμόμετρο να αγγίζει ακόμα και τους 42 βαθμούς την Πέμπτη.

Από αύριο, Τρίτη ο καιρός θα ζεστάνει αρχικά στην Στερεά Ελλάδα με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ πιο δροσερά θα είναι ως συνήθως στην Βόρεια Ελλάδα, με την θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 31 βαθμούς, ενώ στα νησιά το αεράκι που θα πνέει τεσσάρων – πέντε μποφόρ, δεν θα αφήσει τον υδράργυρο να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς.

Την Τετάρτη οπλιστείτε με υπομονή, φορέστε δροσερά ρούχα και μην ξεχάσετε να έχετε νερό μαζί σας κατά τις μετακινήσεις, καθώς ο καύσωνας θα κυκλώσει την χώρα με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 33 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Αθήνα είσαι «καμίνι»

Το κύμα του καύσωνα που έρχεται από την Ευρώπη, ζέστανε ακόμα και την παγωμένη Μεγάλη Βρετανία, με τους 31 βαθμούς στο Λονδίνο να θεωρείται θερμοκρασία ρεκόρ, ενώ κόκκινος συναγερμός σήμανε στην Ισπανία, την Γαλλία και την Ιταλία με πρωτόγνωρες θερμοκρασίες που άγγιξαν τους 42 βαθμούς, θα εμφανιστεί στη χώρα μας από την Πέμπτη με αντίστοιχες θερμοκρασίες.

Η Λάρισα την Πέμπτη, θα είναι η πιο καυτή πόλη της Ελλάδας, με 42 βαθμούς, ενώ ένα βαθμό πιο κάτω θα δείξει ο υδράργυρος σε Λαμία και Λιβάδια και 3 βαθμούς πιο κάτω, δηλαδή στους 39 θα είναι το θερμόμετρο στη Χαλκίδα.

39 βαθμοί

Την καυτή οκτάδα των πρωταθλητών, θα συμπληρώσει η Αθήνα, η Κόρινθος και το Άργος με 39 βαθμούς, ενώ τελευταία και καταϊδρωμένη η Τρίπολη, θα «φτάσει» στον υδράργυρο στους 38 βαθμούς.

Κάπως πιο δροσερά, θα είναι στα νησιά, με το Ιόνιο στους 32 βαθμούς, το Αιγαίο στους 34 και την Κρήτη στους 35, ενώ στη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 31 βαθμούς, στην Αλεξανδρούπολη τους 29 και την Κοζάνη τους 28.

Απολαύστε σήμερα όσο μπορείτε το δροσερό αεράκι, γιατί από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας τσουρουφλίσουν!

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024